Muzica

#bilete Enrique Iglesias #Enrique Iglesias bucuresti #concert Enrique Iglesias #enrique iglesias #bucuresti

Enrique Iglesias, concert la Bucuresti! Cat costa biletele

Artbg Romania, organizatorul concertului Enrique Iglesias de la Romexpo Bucuresti, le aduce vesti extraordinare celor mai infocati fani ai superstarului latin, si anunta punerea in vanzare a doua noi categorii de bilete.

Avand in vedere faptul ca biletele pentru zonele Standing si Fan PIT se vand cu rapiditate, organizatorii au decis sa deschida nivelul superior al pavilionului central Romexpo, alocand astfel 2.500 de noi bilete la pretul de 259 lei. Primii 500 de spectatori, care vor opta pentru noile locuri, isi vor putea procura bilete la pretul promotional de 198 lei.

In acelasi timp, admiratorii artistului care doresc sa experimenteze vibratia productiei concertistice ”Sex and Love” din spatiul exclusiv VIP, isi pot procura bilete la pretul de 800 de lei. Locurile VIP sunt amplasate in fata scenei, la o distanta optima de aceasta, oferind vizibilitate excelenta.

Concertul Enrique Iglesias este cu siguranta evenimentul cel mai „fierbinte” al acestui an. Melodiile care au cucerit milioane de fani in intreaga lume, precum “Bailando”, “Noche Y De Dia”, “Turn the night up”, “Tonight”, “I like it”, “Do you know”, “Not in love”, “Bailamos”, “Ring my bells”, “Hero” dar si multe alte refrene de succes, vor rasuna joi, 12 mai, pe scena de la Romexpo.

Biletele se gasesc in reteaua Eventim, la magazinele partenere: Orange, Vodafone, Germanos, Librariile Carturesti si Humanitas, magazinele Carrefour si benzinariile OMV, precum si online accesand eventim.ro.

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Cauta-ti perechea