Muzica

#rezervat #doddy #nicole cherry #single #colaborare #videoclip

Doddy lanseaza un nou single in colaborare cu Nicole Cherry! Vezi aici videoclipul

Doddy lanseaza in colaborare cu Nicole Cherry un single incitant. Piesa “Rezervat” este lansata la doar un an de la lansarea super hitului “Bine mersi”, pentru care artistul a colaborat cu Lora. Noul single este compus de Doddy, iar videoclipul piesei, reprezinta continuarea povestii din ‘Bine mersi’.

 

‘Rezervat’ este o piesa care vorbeste intr-un mod amuzant despre suspiciunile nefondate din relatiile tinerilor indragostiti. Colaborarea cu Nicole Cherry mi-a confirmat ca talentul nu are varsta. Nicole este cool, charismatica, amuzanta si cea mai potrivita voce pentru ‘Rezervat’. Usurinta cu care abordeaza liniile muzicale este impresionanta si este o placere sa lucrezi cu ea in studio”, a spus Doddy.

Publicul va avea insa o surpriza de proportii: Lora are un rol incitant si in acest nou clip. “Sunt incantata de aceasta continuare a povestii din “Bine mersi”, m-am distrat foarte tare la filmari. ‘Rezervat’ este o piesa foarte buna, cu siguranta va fi unul dintre hiturile verii”, a explicat Lora.

Sunt foarte incantata de colaborarea cu Doddy. Dupa cum veti observa in clip, eu joc rolul unui ingeras, cel care uneste cuplul ce trece prin momente dificile ale relatiei. Totul datorita iubirii, pe care le-o transmit, prin lucruri marunte si frumoase, cu mesajul ‘Iubirea este cea care uneste suflete, le pastreaza puritatea’. Este primul meu featuring, sper sa placa tuturor si sa auzim ‘Rezervat’ pe toate posturile de radio", a spus Nicole Cherry.

Urmareste aici noul videoclip Doddy feat. Nicole Cherry - “Rezervat”:

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Cauta-ti perechea