Muzica

#Gala Premiilor Muzicale #delia #andra

Delia si Andra, cele mai talentate artiste ale Romaniei

Delia a castigat Premiul Artistul anului 2015 la cea de-a XIV-a editie a Galei Premiilor Muzicale Radio Romania. Evenimentul a avut loc duminica seara, la Sala Radio din Bucuresti. Artista a fosr premiata si pentru piesa anului, cu „Inimi desenate” si pentru Big Like – Facebook, cu aceeasi melodie, potrivit Mediafax.

 Directia 5 feat. Alinka au fost castigatori la Cel mai bun duo/grup, cu piesa “Te iubesc”. Pentru Cea mai buna voce masculina juriul l-a declarat castigator pe Mihail, iar la categoria Cea mai buna voce feminina premiul i-a revenit Andrei.

Distinctia pentru Albumul anului a fost castigata de Baietii de la Directia 5 au primit si premiul pentru Albumul anului, cu albumul “Te iubesc”. Cel mai bun compozitor a fost desemnat Kazibo (Ovidiu Baciu & Alex Pelin). Premiul Omul cu chitara a fost castigat de cantautoarea, compozitoarea si textiera de muzica folk si rock Zoia Alecu.

“Niciodata sa nu spui niciodata!”, interpretata de Andra feat. Cabron, a fost desemnata Cea mai buna piesa pop, iar la categoria Cea mai buna piesa pop-dance castigatori au fost Inna feat Eric Turner cu melodia “Bop, Bop”. În cadrul Galei, trupa Holograf a castigat premiul la categoria Cea mai buna piesa pop-rock, cu melodia “De cate ori sa te iubesc”.

La categoria Cel mai bun mesaj, premiul a revenit formatiei Proconsul cu piesa “Un om mai bun”, iar Cel mai bun video — Youtube a fost castigat de Shift feat. Andra cu “Avioane de hartie”.


 


 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea