Luna Iubirii vine cu o multime de melodii romantice si atmosfera de vis. Din acest motiv Nadia Duluman lanseaza o piesa de joc si de dragoste nebuna intitualata "Zi-i ruseasca dupa mine".

Piesa se regaseste pe albumul "I-auzi canta moldovenii", un balsam de exceptie daruit din inima pentru toate registrele sufletului.

Piesa beneficiaza de un videoclip demn de o pelicula cinematografica, in regia lui Oleg Butnaru, muzica si textul fiind semnate de catre Viorel Leanca, maestru dirijor, compozitor si orchestrator de la Orchestra Artistica Ciprian Porumbescu / Suceava.

"Este o piesa dinamica si vesela, care ma caracterizeaza pentru ca eu insami sunt o persoana energica, pozitiva, care adora auto-ironia. Ma bucur ca regizorul Oleg Butnaru impreuna cu sotia, scenaristul Ina Butnaru, au reusit sa o puna in valoare printr-o poveste satirica. Scena de inceput a clipului este extrem de reusita, demna de un film de razboi, iar ideea in sine i-a apartinut familiei Butnaru, care a pus-o in practica cu mare profesionalism", declara Nadia Duluman.

Filmarile au durat trei zile, o zi pentru cadrele cu artista, alta in care au fimat actorii, protagonistii videoclipului – interactiunea dintre un flacau intors la vatra si mai multe fete dornice de maritis, ultima fiind dedicata introului, scenei de razboi pentru care au fost necesare o serie de aprobari de la Ministerul Apararii.

"Sunt foarte incantata de rezultat, iar de la filmari am o multime de amintiri amuzante de la scenele hazlii cu actorii care s-au transpus perfect in personajele interpretate, fara a fi necesare prea multe duble", adauga artista.

  •   2018-02-12
  •  
  •   comentarii

Articol scris de

Luiza Dinu

Vezi toate articolele

Articole din muzica

Sfatul expertului


Citeste pe divahair.ro

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Afla mai multe detalii