Muzica

#cristi minculescu #trupa Harap Alb #Harap Alb

Cristi Minculescu revine pe scena muzicii alaturi de trupa Harap Alb

Cristi Minculescu revine pe scena dupa doar doua luni de la parasirea trupei "Iris". Unul dintre cei mai iubiti rockeri romani a decis sa reuneasca formatia Harap-Alb, alaturi de colegii cu care a debutat in lumea muzicii, in anul 1979. 
 
Harap-Alb, noua formatie a lui Cristi Minculescu
 
Cristi Minculescu vrea sa revina pe scena alaturi de fostii colegi si prieteni: Ion Olteanu (chitara), Vali Neamtu (tobe), Adli Ilie cu care a fondat formatia Voltaj. In prezent, noul proiect se afla la stadiul de concept. 
 
Harap-Alb a fost prima formatie in care a cantat artistul Cristi Minculescu. Mai tarziu, acesta a devenit solist vocal al formatiei Iris. Formatie romaneasca de muzica hard rock si heavy metal, Harap-Alb a activitat in diverse componente, initial fiind o formula de trio. Numele formatiei este inspirat din celebrul basm al lui Ion Creanga.  Formatia era una dintre cele mai cunoscute pe scena rock bucuresteana in perioada comunista.

Sursa foto: radioomega.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Cauta-ti perechea