Muzica

#iris #cristi minculescu # solist iris

Cristi Minculescu paraseste trupa Iris. Afla cine-l inlocuieste!

Cristi Minculescu, solistul de la Iris, a ales sa paraseasca grupul in care activeaza de 32 de ani, locul lui fiind luat de Toni Seicarescu, cunoscut pentru colaborarile sale cu Directia 5, Krypton si Noua Roma.

Nelu Dumitrescu, tobosarul si membrul fondator al trupei Iris, spune ca Minculescu ca a luat aceasta decizie deoarece nu este multumit de onorariile primite in Romania. "E trist ca se intampla asa ceva, cand pierzi un coleg de formatie. Cristi a spus ca nu mai vrea sa cante cu noi pentru ca nu-i mai convine cat castiga in Romania. Dar Iris e mai mult decat un grup rock, e un simbol al rockului din Romania si de aceea va merge mai departe. Cu Tony Seicarescu vom inregistra, cat de curand, o piesa noua si pana la anul, un nou album. Oricum, Iris merge mai departe!".

Cristi Minculescu nu a putut fi contacta pentru a comenta acest gest. Sotia sa, Rodica, a tinut sa precizeze: "Vorbim despre propria decizie luata de Cristi, care nu poate fi nicidecum speculata sau interpretata. Pur si simplu, nu mai are chef, nu mai vrea sa cante."

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea