Muzica

#reprogramare concert Thomas Anders #reprogramare concert #concert Thomas Anders #thomas anders #concert

Concertul Thomas Anders (ex Modern Talking) a fost reprogramat!

Anuntat initial pentru data de 1 Noiembrie 2014, concertul Thomas Anders (ex Modern Talking) a fost reprogramat pentru 24 Ianuarie 2015! Modificarea survine ca urmare a alegerilor prezidentiale ce vor avea loc a doua zi.

Unul dintre solistii celui mai de succes grup din Germania - Thomas Anders va sustine acest concert alaturi de band-ul sau, urmand sa le cante live hituri precum „You’re my heart, you’re my soul”, „Cheri, Cheri Lady”, „Sexy sexy lover”, „You are not alone”, „No face, no name, no number“, „Brother Louie“ si multe multe altele.

In Octombrie 2014 s-au implinit 30 de ani de la lansarea primului single Modern Talking - You're my heart, you're my soul, unul dintre cele mai de succes hituri ale formatiei. Cu aceasta ocazie a fost lansat si un material discografic ce contine doua CD-uri pe care sunt reunite toate hiturile Modern Talking - remasterizate, plus patru bonus track-uri!

Thomas Anders alias The Gentleman Of Music - jumatatea bruneta a trupei Modern Talking s-a bucurat luna trecuta de un enorm succes in Ucraina, sustinand un concert la care au participat peste 50 000 de fani!

Biletele pentru show-ul din 24 Ianuarie 2015 se gasesc in toata reteaua BILETOO, la Magazinul Biletoo.ro din Unirea Shopping Center (parter, intrarea de langa McDonald’s), Librariile Librarium si Eminescu, magazinele Flanco, Muzica si Diverta, Sala Palatului, Palatul National al Copiilor si magazinul BiletFan - Statia de metrou Unirii 1.  Cei ce doresc sa comande biletele online o pot face de pe: BILETOO.ro, BLT.ro, BILET.ro, BILETE.ro, EVENTIM.ro sau MYTICKET.ro!

Concertul „Thomas Anders” va avea loc la Sala Palatului din Bucuresti pe 24 Ianuarie 2015 si este un eveniment organizat de Project Events.

Mai multe detalii gasesti pe:

www.ProjectEvents.ro

www.facebook.com/ProjectEvents.ro

 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea