Muzica

#concerte # concert madonna #concert live madonna # concert live madonna online # concert madonna paris

Concertul Madonna de la Paris este disponibil live online

Madonna a pregatit un concert special in capitala Frantei. Concertul MDNA din data de 26 iulie 2012 va fi disponibil live online la nivel global, pe YouTube.

In plina desfasurare a turneului MDNA, Madonna a decis sa ofere fanilor o experienta speciala: un concert la scara mai mica, in faimoasa sala de spectacole L'Olympia Bruno Coquatrix din Paris, unde au cantat de-a lungul vremii aristi ca Edith Piaf si Charles Aznavour.

Deoarece capacitatea salii este de numai 2700 locuri, Madonna a anuntat si transmiterea live a concertului pe YouTube. Cei care nu pot urmari concertul live MDNA in direct vor putea accesa intregul concert online dupa incheierea lui.

Madonna a anuntat ca va canta mai multe melodii clasice, alaturi de cantece de pe noul sau album, MDNA, si noul sau single "Turn Up the Radio".

Adresa la care concertul Madonna poate fi urmarit live online in 26 iulie 2012 incepand cu ora 23:15 (ora Romaniei) este youtube.com/madonnaclubshowparis.




Foto: LiveNation.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea