Muzica

#salina-turda #hbo #byron #concert byron

Concertul byron din Salina Turda, difuzata in premiera de HBO

Pe 1 decembrie 2011 , de la ora 19:00, HBO Romania va difuza in premiera materialul " ", inregistrat de catre trupa byron in Salina Turda.



Este primul concert al unei trupe romanesti care este difuzat de HBO. Show-ul a fost filmat in noiembrie 2010. Atunci, membrii byron au coborat la peste 100 de metri adancime alaturi de echipa de productie si de invitatii speciali Nicu Alifantis , Ioana Mantulescu, Rene Popescu, Alexandru Gorneanu si Gabriel Balasa.

Materialul " Live Underground " a carui premiera va avea loc pe 1 decembrie contine setul unplugged sustinut de byron pe insula de sare de pe lacul subteran din mina Terezia, precum si selectiuni din concertul electric sustinut de trupa in amfiteatrul din mina Rudolf. Acolo, printre piese deja cunoscute, unele interpretate in variante noi, byron au cantat in premiera o piesa ce va aparea pe urmatorul album de studio, pentru care se compune in prezent.

Alaturi de trupa a coborat in subteran si actorul Marius Florea Vizante , care ii va conduce pe telespectatori prin salina pana in locurile unde vor canta byron.

In prima jumatate a anului 2012 "Live Underground" va fi lansat pe suport DVD si Blu-Ray intr-o varianta extinsa, continand si mai multe minute de muzica, un documentar, interviuri cu cei implicati si un making of.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Cauta-ti perechea