Muzica

#concert #anathema #bucuresti

Concertul Anathema se muta in clubul The Silver Church

Concertul pe care trupa britanica Anathema trebuia sa-l sustina pe 19 noiembrie la  Arenele Romane din Bucuresti se muta in clubul Silver Church, din motive de ordin logistic. Noua locatie ofera cea mai buna instalatie de sunet live din Bucuresti, dar si atmosfera perfecta pentru un concert Anathema, se arata intr-un comunicat al organizatorilor.

Seara va fi deschisa de la ora 19.00 cu un concert sustinut de Petter Carlsen, acompaniat de o parte a membrilor formatiei Anathema.

Trupa Anathema va urca pe scena de la ora 20.00. Anathema promite doua ore de muzica - piese binecunoscute fanilor si melodii de pe cel mai nou album, “We’re Here Because We’re Here”.

Ultimele bilete la concertul Anathema costa 85 lei in avans, 90 lei in ziua evenimentului si sunt disponibile in reteaua librariilor Carturesti, a magazinelor Germanos si online, pe shop. artmania .ro, eventim.ro si myticket.ro.
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea