Muzica

#sala palatului #celelalte cuvinte #30 de ani celelalte cuvinte #aniversare celelalte cuvinte #bilete celelalte cuvinte

Celelalte Cuvinte aniverseaza 30 de ani de existenta

Trupa celelalte cuvinte aniverseaza 30 de ani de la infiintare, printr-un concert ce va avea loc la Sala Palatului, in data de 8 decembrie 2011.



Biletele pentru spectacolul aniversar au fost puse in vanzare in reteaua Eventim, la patru categorii de preturi, in functie de distanta fata de scena: 30, 70, 90 si 130 RON.

Cu ocazia anuntarii concertului aniversar, fanii Celelalte Cuvinte beneficiaza de o oferta speciala : primele 300 de bilete din categoria 4 au pretul promotional de 30 de lei. Dupa epuizarea acestora, tichetele din aceasta categorie vor avea valoarea de 50 de lei.

Pe 13 decembrie 1981, in calitate de trupa a Casei Studentilor din Timisoara, Celelalte Cuvinte a sustinut primul concert in "sala festiva" a acesteia. Evenimentul a fost considerat actul oficial de nastere a trupei.

"Intre vise", "Lupii", "Boala de ganduri" si "Zmeie" sunt doar cateva dintre piesele care au facut din Celelalte Cuvinte o trupa de legenda.



Celelalte Cuvinte - Zmeie



Sursa foto: Gala PR

Autor: Laura Galan

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Cauta-ti perechea