Muzica

#album nou madonna #robbie williams #album christina aguilera # albume 2012

Cele mai asteptate albume ale anului 2012

Anul 2012 va fi plin de surprize in muzica pop. Afla ce staruri pregatesc o revenire in forta si care sunt cele mai asteptate albume ale anului 2012.
 

Madonna


Poate cel mai asteptat album al noului an este cel de-al doisprezecelea album al Madonnei. Artista a pus fanii pe jar cand a anuntat ca va colabora din nou cu producatorul William Orbit, responsabil pentru succesul albumului Ray Of Light.

Madonna vrea insa un stil diferit pentru primul single, " Gimme All Your Luvin ", produs de artistul francez Martin Solveig, cunoscut pentru piesa "Hello". Cantecul va fi lansat pana la sfarsitul lunii ianuarie in colaborare cu M.I.A. si Nicki Minaj, iar noul album este asteptat in martie.
 

Robbie Williams


Succesul turneului trupei Take That l-a facut pe Robbie Williams sa colaboreze din nou cu fostul coleg Gary Barlow . Artistul nu a anuntat daca rolul lui Barlow va fi doar de compozitor sau daca cei doi vor inregistra si un duet.

Robbie Williams a schimbat casa de discuri, iar noul album va fi lansat de Universal Music in toamna lui 2012.
 

Christina Aguilera


Dupa esecul comercial si criticile dure ale albumului "Bionic", Christina Aguilera isi pregateste cu atentie revenirea in plan muzical.

In ultimul an, cantareata a beneficiat de o crestere a popularitatii cauzata de participarea ei in emisiunea "The Voice", rol preluat de Loredana in versiunea locala, " Vocea Romaniei ". Colaborarea muzicala cu Maroon 5, "Moves Like Jagger", a fost un hit pentru Aguilera, astfel ca asteptarile fanilor au crescut.

Miley Cyrus


Cand cariera de actrita s-a dovedit mai degraba un vis, Miley Cyrus a revenit la muzica si lucreaza la un nou album ce va fi lansat in 2012.

Colaboratorul principal este Dr. Luke, producatorul responsabil pentru succesul din 2011 al lui Katy Perry, astfel ca Miley ar putea reveni cu succes in fruntea topurilor in acest an.


Cher


La mai mult de 10 ani de la ultimul material discografic "Living Proof", Cher va lansa un nou album de muzica dance in prima jumatate a lui 2012.

Cantareata a inregistrat deja un duet cu Lady Gaga, "The Greatest Thing", piesa ce ar putea deveni un nou hit de talia lui "Believe" pentru Cher.


Sursa foto: Timeinc.net

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Cauta-ti perechea