Muzica

#rock #jim morrison #keith richards #mariyn manson #bruce dickinson #james hetfield #rockstar

Ce tip de rockstar esti?

Dai din cap cu putere, iti imaginezi ca ai cel putin chitara lui Jimi Hendrix in brate si in oglinda ta se reflecta imaginea lui Keith Richards de la Rolling Stones.

Esti rock addicted si stii lucrul acesta. Ai acoperit toti peretii camerei cu afise „fioroase” ale idolilor tai in ale metalului si te gandesti cu zambetul pe buze la concertul Metallica ce tocmai a trecut. Nimeni nu a urlat mai tare decat tine si toate versurile parca au fost special create pentru tine.

Bun, acum ca am lamurit faptul ca esti un rocker convins, hai sa vedem si ce fel de rockstar te-ar reprezenta cel mai bine? Pentru a deslusi misterul si a-ti putea face o idee cat mai clara asupra subiectului, am ales sa-ti expun in cele ce urmeaza cateva tipologii de vedete rock ce si-ar fi dorit sa aiba o sosie atat de devotata ca tine.


Jim Morrison (The Doors) - pustiul neinteles

Ti-ai dori sa te fi nascut in perioada hippie, iti place filosofia, meditezi asupra sinelui si nu te intereseaza de ce zice lumea? Scrii poezii pacifiste si propovaduiesti libertatea de exprimare prin toate mijloacele posibile.

Nu-mi spune, acum privesti fix intr-un loc si vantul imaginar iti flutura pe la urechi? Atunci e cat se poate de clar ca in tine traieste Jim Morrison si The Doors este Biblia ta ce nu o scapi nicio secunda din priviri.


Bruce Dickinson (Iron Maiden) – metal, 2 roti si piele neagra

Te imbraci in piele si esti innebunit dupa motociclete? Iti place sa afisezi o atitudine dura si la tine rock-ul adevarat elimina din start baladele? Traiesti dupa canoanele sacre ale rock-ului si esti ferm convins ca muzica din ziua de azi a luat-o razna.

Sa nu mai zicem ca nu te dai in vant dupa curentul emo si ca iti doresti cu ardoare sa-l prinzi pe solistul de la Tokio Hotel pentru a-i face o noua frizura cu masina de tuns iarba . Ai plete, esti rebel si capul de mort din metal se evidentiaza tantos pe toate tricourile tale.

Eu zic ca e evident. Cel mai bine ti se potriveste stilul Bruce Dickinson de la Iron Maiden sau James Hetfield de la Metallica. Te las pe tine sa alegi, se incadreaza amandoi in acelasi tipar.


Marilyn Manson – sado-masochism androgin

Ok, tu chiar vrei cu tot dinadinsul sa sochezi si sa iesi in evidenta. Te amuza privirile speriate a celor din jurul tau, atunci cand treci pe strada si piercing-urile tale atrag orice magnet pe o raza de 500 m.

Unii iti spun ca esti „un pic” extravagant, altii te considera un exhibitionist incorigibil. Dar tie nu-ti pasa, ai unghile facute cu negru, ochii machiati cu tus in nuante inchise si hainele tale le scot din minti pe toate bunicutele ce apreteaza constiincios uniforme pentru nepotii bine instruiti.

Pai atunci nu e greu sa ne dam seama... in tine zace un mic Marilyn Manson ce vrea cu tot dinadinsul sa vada priviri consternate pe fetele celor din jur.


Mick Jagger (Rolling Stones) - mereu tanar, mereu nelinistit

Iti place sa traiesti viata la maxim, pentru tine orice moment e zugravit in culoriile muzicii, iti exteriorizezi starile foarte usor si iti place sa-ti manifesti bucuria de a trai zgomotos.


Probabil ca formatia ta preferata este Rolling Stones si Mick Jagger e prietenul tau cel mai bun. Si asta de ce? Iti spun eu, pentru ca semanati si stilul lui iti vine tie ca si turnat.


Jon Bon Jovi – carpe diem pe o margine de prapastie

„It`s my life!!!” strigi tu din toate puterile, descult prin iarba, sarutandu-ti lacom prietena. Picaturile de ploaie iti trezesc simturile adormite si luna dilatata se prelinge pe banca din fata ta. Nu-ti pasa de nimic si chestiile originale sunt deja cliseu pentru tine. Tu tocmai ce ai reinventat originalitatea.

Spontaneitatea e arma ta secreta si cuvantul interzis este clar interzis. In a te plimba noaptea prin parc in timp ce ploua cu galeata si a face bungee-jumping pe un pod suspendat nu e mare diferenta. Traiesti totul la intensitate maxima si nu te sfiesti sa-ti afisezi sentimentele de orice fel. Si sa nu uitam ca Bon Jovi te insoteste peste tot. Si stii de ce? Pai, pentru ca sunteti ca 2 picaturi de apa dintr-o ploaie agitata in mijlocul unui parc, noaptea.


Acestea sunt doar cateva exemple de tipologii. Si e foarte posibil ca tocmai pe tine sa nu te fi nimerit. Daca asa e, hai sa vedem tu la ce te gandesti? Ce tipologii de vedete iti impanzesc acum gandurile?


Pentru alte stiri din muzica aboneaza-te la Newsletterul Muzica.acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea