Muzica

#red hot chili peppers #josh klinghoffer #Out In LA #Stadium Arcadium

Ce nu stiai depsre Red Hot Chili Peppers

Trupa americana Red Hot Chili Peppers isi pregateste revenirea pe piata muzicala internationala! rhcp tocmai a lansat un nou album, precedat de o serie de piese noi. In asteptarea albumului 'I'm With You' si in Romania, descopera cateva lucruri mai putin stiute despre Red Hot Chili Peppers!



1 Noul chitarist al trupei - Josh Klinghoffer - cooptat dupa plecarea lui John Frusciante, a mai cantat alaturi de o serie de alti muzicieni, avand si propria sa trupa - The Bicycle Thief. Printre artistii cu care chitaristul a mai colaborat se numara PJ Harvey, Tricky, Warpaint si Gnarls Barkley.

2 Flea, pe numele sau real Michael Peter Balzary, a aparut in numeroase productii cinematografice, printre care se numara ' Inapoi in viitor ' - partile 2 si 3, 'Fear and Loathing in Las Vegas' si 'Suburbia'.

3 Tot Flea este si un atlet desavarsit. Acesta a participat la Maratonul din LA in martie 2011 pentru a strange fonduri pentru Conservatorul de Muzica Silverlake.

4 Trupa RHCP a fost prezenta, sub forma de personaje animate, in 'The Simpsons'. In episodul intitulat 'Krusty Gets Cancelled', trupa canta, in lenjerie intima, piesa ' Give It Away '.

5 Fostul tobosar Cliff Martinez compune, in prezent, muzica de film. Creatiile sale pot fi auzite in productii ca 'Traffic' sau 'Solaris', printre multe altele.

6 Flea are doi copii: Clara, din prima casatorie cu Loesha Zeivar, si Sunny Bebop, cu actuala, Frankie Rayder. Cea din urma a facut parte dintr-o trupa al carei nume l-a ales chiar ea: The Tints.

7 John Frusciante, fostul chitarist Red Hot Chili Peppers, este nasul celui de-al doilea copil al lui Flea, Sunny Bebop.

8 Anthony Kiedis este vegan din 2008. De asemenea, practica in mod regulat meditatia Vipassana si este adept al curentului religios Kabbala.

9 Coperta albumului ' Stadium Arcadium ' a fost conceputa de designerul grafic Storn Thorgerson care a mai lucrat cu Pink Floyd, T Rex si The Mars Volta. Intr-o prima faza, membrii RHCP au refuzat propunerile sale si au venit cu propriile idei, pe care, ulterior, designerul le-a respins, impunandu-si viziunea personala.

10 'Out In LA' este prima piesa pe care membrii trupei au scris-o impreuna.
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea