Muzica

#gianna nannini #leonard cohen #juanes #snoop dogg #rbd #alte-genuri #rock #pop #hip hop

Ce concerte nu trebuie sa ratezi in septembrie

Juanes, Snoop Dogg, Leonard Cohen, gipsy kings family sunt doar cativa dintre artistii pe care romanii ii vor putea vedea in actiune in luna septembrie.

Primele 3 evenimente din calendarul lunii septembrie sunt dedicate iubitorilor de ritmuri latino. Pe 2 septembrie Sala Palatului va fi paradisul sonoritatilor flamenco si rumba avandu-i in rolurile principale pe cei de la gypsy kings Family.

Show Juanes la Polivalenta 

O zi mai tarziu este randul lui Juanes sa poposeasca la Bucuresti in cadrul unui show din care nu vor lipsi melodii precum “La camisa negra”, “A Dios le Pido” sau “Me enamora”. Pentru concertul de la Sala Polivalenta ai posibilitatea sa alegi din 4 categorii de bilete, in functie de ce buget dispui: 100, 150, 200 si 300 lei.

6 septembrie este ziua pe care toti fanii RBD o asteapta cu disperare. Trupa mexicana care a innebunit planeta se intoarce la Bucuresti pentru un show care cu siguranta va zgudui din temelii Sala Polivalenta. Concertul de la Bucuresti este cu atat mai special cu cat este unul dintre ultimele show-uri RBD. De curand trupa a anuntat ca isi va inceta existenta. Preturile biletelor variaza intre 100 si 300 RON.

Daca l-ai ratat acum 2 ani pe Al Di Meola la Timisoara, ai posibilitatea sa-l intalnesti pe 11 septembrie la Sala Palatului din Bucuresti. Tot atunci o sa afli de ce a fost premiat de 4 ori pana acum cu distinctia de cel mai bun chitarist de jazz de pe planeta.

Petrecere reggae la Arenele Romane 

13 septembrie marcheaza o premiera in Romania. Este pentru data cand se organizeaza o petrecere reggae sound-system –Rastaboom. Ai ocazia sa dansezi pe ritmuri jamaicane alaturi de Chezidek, Mr. Spectacular ( Jamaica) si Big Bud ( Marea Britanie). Evenimentul urmeaza sa aiba loc in Capitala, la Arenele Romane.

In perioada 12-14 septembrie la Muzeul Satului Banatean din Timisoara se desfasoara festivalul Plai 2008. Capul de afis in acest an este cantareata portugheza Mariza, una dintre cele mai importante artiste de fado de pe mapamond.

Violonistul ungar Edvin Marton se intoarce pe meleagurile noastre. Turneul sau intitulat “Stradivarius Concert Show” va poposi si in 5 orase din Romania: Cluj-Napoca ( 17 septembrie), Sibiu ( 18 septembrie) , Timisoara ( 19 septembrie), Targu Mures ( 22 septembrie). Marton nu va veni cu mana goala, ci va fi insotit de celebra sa vioara Stradivarius.

Pe 19 septembrie Snoop Dogg s-a gandit sa-ti ofere o doza zdravana de hip-hop adevarat. Show-ul celebrului rapper american este programat sa aiba loc la Arenele Romane din Capitala.

Fanii lui Leonard Cohen sunt asteptati pe 21 septembrie pe stadionul Arcul de Triumf din Bucuresti. Cohen s-a reintors pe scena dupa o pauza de 15 ani si promite romanilor un show de zile mari din care nu vor lipsi marile sale succese: “Dance me to the end of love”, “In my secret life”, “I’m your man”, “Everybody knows”.

Pe 22 septembrie o legenda vie a rockului italian vine la Bucuresti. Gianna Nannini va concerta pentru prima data in Romania, la Arenele Romane.

Agenda evenimentelor muzicale ale lunii septembrie se incheie cu un concert al micutei Cleopatra Stratan care isi lanseaza cu acest prilej noul album, “La varsta de 5 ani”. Locatia evenimentului este Stadionul Cotroceni din Bucuresti, loc unde Cleopatra spera sa reuseasca un nou record. Cleopatra Stratan ar putea intra in Cartea Recordurilor, fiind cel mai tanar artist care concerteaza in fata a 20000 de spectatori.


Pentru alte stiri din muzica aboneaza-te la Newsletterul Muzica.acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Cauta-ti perechea