Muzica

#concurs #muzica #lill wayne #album nou #5 cd-uri

Castiga 5 CD-uri cu noul album Lil Wayne


Acasa.ro si Universal Music Romania te invita in aceasta saptamana sa castigi 5 CD-uri cu noul album al hip-hop-erului Lil Wayne .

Noul album Lil’ Wayne, “Tha Carter III”, a debutat pe locul I in Statele Unite, artistul reusind sa vanda 1 milion de discuri in prima saptamana de la lansare si sa se claseze pe primul loc in topul Billboard cu single-ul “Lollipop”.

Unul dintre cei mai prolifici rapperi ai generatiei sale, Lil’ Wayne revine cu un album mai elaborat decat precedentul ( “Tha Carter II”).

Piesele se concentreaza pe evenimente din viata artistului, evenimente ce se petrec in casa sa si care au legatura cu existenta de zi cu zi a rapper-ului. Albumul a fost produs de artisti precum Kanye West , Robin Thicke si Swizz Beatz.

Si tu poti fi unul dintre cei 5 castigatori ai unui CD cu albumul “Tha Carter III” semnat Lil Wayne. Tot ce trebuie sa faci este sa ai cont pe Acasa.ro si raspunzi la urmatoarea intrebare:

Cum se numeste noul album al lui Lil Wayne?

Nu ai cont pe Acasa.ro? Iti poti faci chiar acum dand click aici. Asteptam raspunsurile voastre pana pe 18 august la adresa de e-mail concurs@acasa.ro, cu subiectul "Concurs Lil Wayne". Nu uitati sa mentionati si datele voastre de contact (numele complet, adresa, telefon).In urma tragerii la sorti vor fi desemnati 5 castigatori. Castigatorii va fi anuntat atat pe site-ul Acasa.ro cat si personal prin email.

Castigatorii concursului sunt:

  • Mihart Cristian
  • Filote Lucian
  • Matei Razvan
  • Petrescu Irina
  • Popa Marius 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea