Muzica

Castiga 5 CD-uri cu Mamma Mia! - Original Soundtrack

 

Acasa.ro si Universal Music Romania te invita sa castigi coloana sonora a filmului " Mamma Mia !". " Mamma Mia !-Original Soundtrack" contine 17 piese celebre Abba in interpretarea actorilor din distributia filmului.

Inspirat de magia pieselor ABBA, de la "Dancing Queen" si "S.O.S." la "Money, Money, Money" si "Take a Chance on Me", pelicula "Mamma Mia!" promite sa fie un succes de proportii in acest an.

Fie ca este vorba de Meryl Streep si Julie Waters care isi pun amprenta pe "Dancing Queen", fie ca Pierce Brosnan si Meryl Streep interpreteaza "S.O.S.", fie ca toate personajele danseaza pe "Voulez-Vous", Mamma Mia! le are pe toate! Mixat si produs de geniile ABBA Benny Andersson si Björn Ulvaeus, coloana sonora Mamma Mia! promite sa nu dezamageasca iubitorii de muzica de calitate.

Si tu poti fi unul dintre cei 5 posesori ai soundtrack-ului filmului "Mamma Mia!". Tot ce trebuie sa faci este sa te abonezi la newsletter-ul Muzica in perioada 23 - 30 iulie si sa raspunzi la urmatoarea intrebare:

Cate piese contine coloana sonora a filmului "Mamma Mia!"?

Trimite raspunsul pana pe 30 iulie la adresa de e-mail concurs@acasa.ro cu subiectul "Concurs Mamma Mia". Nu uita sa mentionezi si datele tale de contact (numele complet,
adresa, telefon, seria si numarul buletinului).

In urma tragerii la sorti vor fi desemnati 5 castigatori. Castigatorii va fi anuntat atat pe site-ul www.acasa.ro cat si personal prin e-mail.

Castigatorii concursului sunt:

  • Ghenghe Edina
  • Bucur Ruxandra-Marina
  • Tomescu Razvan
  • Ionita Alexandru
  • Antonescu Andrei

 

 


 

  •   2008-07-23
  •  
  •   comentarii

Articol scris de

Acasa.ro

Vezi toate articolele

Articole din muzica

Sfatul expertului


Citeste pe divahair.ro

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Carmen Neacsu: Unde poti inota cu delfinii

Expertul Acasa.ro, Carmen Neacsu

Pune o intrebare

Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Afla mai multe detalii