Muzica

#concurs #muzica #5 #cd #duffy #rockferry #album

Castiga 5 CD-uri cu Duffy


Acasa.ro si Universal Music Romania te provoaca la un nou concurs ce are drept premiu 5 CD-uri cu “ Rockferry ”, albumul de debut al lui Duffy .

Inzestrata cu o voce puternica, un timbru ferm si particular, acompaniata de o trupa de 6 muzicieni, Duffy evoca muzica alaturi de care a crescut. Artista imbina perfect blues-ul nostalgic cu un sound rustic al unei vieti moderne. Influentata de Doris Duke, Bettye Swann, Scott Walker si Richard Hawley, Duffy este o Dusty Springfield a secolului 21.

“Rockferry”, albumul de debut al senzatiei anului 2008 reprezinta chintesenta stilului sau muzical. Realizat in colaborare cu Bernard Butler, materialul contine 10 piese printre care si hit-ul “Mercy”, care a facut deja senzatie in topurile din Marea Britanie reusind sa se pozitioneze pe primul loc timp de 5 saptamani consecutive.

"Rockferry" a fost rasplatit cu discul de platina la numai doua zile de la lansare, depasind 600 000 de copii vandute.

Si tu poti fi unul dintre cei 5 posesori ai unui CD cu albumul "Rockferry". Tot ce trebuie sa faci este sa te abonezi la newsletter-ul Muzica in perioada 6 - 11 august si sa raspunzi la urmatoarea intrebare:

Cum se numeste albumul de debut al lui “Duffy”?

Trimite raspunsul pana pe 11 august la adresa de e-mail concurs@acasa.ro cu subiectul "Concurs Duffy". Nu uita sa mentionezi si datele tale de contact (numele complet, adresa, telefon).In urma tragerii la sorti vor fi desemnati 5 castigatori. Castigatorii va fi anuntat atat pe site-ul www.acasa.ro cat si personal prin e-mail.

Castigatorii concursului sunt:

  • Cristina Gaita
  • Ana Maria Vasilescu
  • Adrian Popa
  • Marius Zarnescu 
  • Florentin Alexandrescu

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Cauta-ti perechea