Muzica

Castiga 5 CD-uri cu cele mai mari hituri Abba


Acasa.ro si Universal Music Romania iti ofera posibilitatea sa castigi 5 CD-uri cu compilatia “ Abba Gold”, semnata de celebrul grup Abba.

“Abba Gold’ reuneste cele mai bune hituri lansate de Abba. Nu lipsesc “Dancing Queen”, “Money Money Money”, “Winner Takes It All”, “Fernando”. Tot pe acest CD vei gasi si piesa “Waterloo”, melodia cu care Abba a cucerit editia din 1974 a competitiei Eurovision.

Si tu poti fi unul dintre cei 5 castigatori ai unui CD cu compilatia “Abba Gold”. Tot ce trebuie sa faci este sa ai cont pe Acasa.ro si raspunzi la urmatoarea intrebare:

Din ce tara provine grupul Abba?

Nu ai cont pe Acasa.ro? Iti poti faci chiar acum dand click aici.

Asteptam raspunsurile voastre pana pe 5 septembrie la adresa de e-mail concurs@acasa.ro, cu subiectul ”Concurs Abba”. Nu uitati sa mentionati si datele voastre de contact (numele complet, adresa, telefon).In urma tragerii la sorti vor fi desemnati 5 castigatori. Castigatorii va fi anuntat atat pe site-ul Acasa.ro cat si personal prin e-mail. 

Castigatorii concursului sunt:

Adriana Popa

Carmen Plesa

Marcel Petrescu

Ionel Dumitrache

Cristian Tudor 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Cauta-ti perechea