Muzica

Castiga 10 invitatii la festivalul ARTMANIA 2008

Acasa.ro si Fundatia Artmania iti ofera posibilitatea de a castiga 10 abonamente de o persoana pe intreaga durata a festivalului Artmania 2008, ce va avea loc in perioada 18-20 iulie.

Cea de-a treia editie a ARTMANIA Festival se va tine, in acest an, in Pavilionul 2007, situat in centrul Sibiului. Afisul editiei din 2008 aduna atat trupe rock autohtone( Frozen Dusk, Sincarnate, Bucium , Nexus, Avatar, Negura Bunget ) cat si nume sonore de peste hotare (Leaves’ Eyes, Atrocity, Gamma Ray , Agua de Annique, Tiamat, Lacrimosa)

Pentru a intra un abonament ce-ti asigura accesul pe toata perioada festivalului trebuie sa te abonezi la newsletter-ul Muzica in perioada 8-14 iulie si sa raspunzi la urmatoarea intrebare:

Cum se numeste locatia unde se vor desfasura concertele din cadrul editiei din 2008 a festivalului ARTMANIA?

Trimite raspunsul pana pe 14 iulie la adresa de e-mail:concurs@acasa.ro, cu subiectul ”Concurs Artmania”. Nu uita sa mentionezi si datele tale de contact (numele complet, adresa, telefon, seria si numarul buletinului).In urma tragerii la sorti vor fi desemnati 10 castigatori. Castigatorii va fi anuntat atat pe site-ul www.acasa.ro cat si personal prin e-mail.

Castigatorii concursului sunt:

Andreea Paduraru

Viorel Popovici

Marilena Soare

Matei Soare

George Preda

Liviu Pop

Irinel Ionescu

Daniel Petrescu

Filip Cocos

Adrian Pascu

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Cauta-ti perechea