Muzica

#youtube #cel mai vizionat clip #YouTube romania

Care este cel mai vizionat clip video pe YouTube in 2017

Cel mai vizionat videoclip de pe Youtube, in Romania, a fost postat la inceputul lunii martie. Videoclipul este o parodie amuzanta a celebrei piese "Despacito", intitulata "Am belit-o (Bacu')" si semnata de Noaptea Tarziu.

Parodia a depasit 12 milioane de vizualizari si are aproape 200.000 de like-uri pe YouTube. Mai mult decat atat, "Am belit-o (Bacu')" este cel de-al treilea clip ca numar de vizualizari pe pagina de YouTube a baietilor de la Noaptea Tarziu.

Noaptea Tarziu a fost pe primul loc in topul YouTube Rewind si in 2014 si 2015, iar in anul 2016 s-au clasat pe locul al doilea. "Ne bucuram foarte mult ca ne aflam pe primul loc in topul YouTube Rewind 2017. Se vede ca toti cei care ne urmaresc fac parte din marea familie Noaptea Tarziu si au demonstrat inca o data ca sunt cei mai cool de pe internet. #ntFamily rulz", au spus baietii de la Noaptea Tarziu.

Topul realizat de YouTube cuprinde clipuri incarcate in 2017 si este creat pe baza vizualizarilor din Romania.

Cuza, Emi si Cucu, asa cum sunt cunoscuti in mediul online, formeaza proiectul Noaptea Tarziu. In cei trei ani de activitate, Noaptea Tarziu are pe pagina de YouTube aproape 1,2 milioane de abonati si 340 de milioane de vizualizari. Aceste cifre au fost realizate datorita celor peste 200 de clipuri postate, dintre care aproximativ 100 sunt parodii. Cel mai vizualizat videoclip de pe canalul de YouTube al baietilor de la Noaptea Tarziu este "Sunt un cocalar", care a adunat peste 28 de milioane de vizualizari. In plus, mai mult de 80 de clipuri depasesc un milion de vizualizari.

  •   2017-12-07
  •  
  •   comentarii

Articol scris de

Luiza Dinu

Vezi toate articolele

Articole din muzica

Sfatul expertului


Citeste pe divahair.ro

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Afla mai multe detalii