Muzica

#pop #c.c. catch #bucuresti #interviu #acasa.ro

C.C. Catch – “Dragostea este esenta vietii” (interviu)

C.C. Catch, una dintre legendele pop ale anilor ’80, ne-a vizitat pentru prima oara tara la sfarsitul saptamanii trecute, sustinand totodata si un concert la Sala Palatului din Bucuresti. 

La finalul conferintei de presa sustinuta sambata dupa-amiaza, am reusit sa stam putin de vorba cu ea. Desi se grabea sa ajunga cat mai repede la sala pentru probele de sunet, vedeta si-a facut putin timp si a avut amabilitatea sa ne acorde un scurt interviu.

Acasa.ro :In primul rand as dori sa-mi spui de ce  a durat atat de mult timp pana sa te vedem pe scena in Romania? Romanii te asteptau mult mai devreme.

C.C. Catch : As fi vrut sa vin, dar nu s-a intamplat pana acum, desi in trecut s-a discutat despre asta. Oricum, important este ca am ajuns si sunt foarte fericita ca am ocazia sa concertez aici.

C.C. CatchC.C. Catch

Acasa.ro:Care ar fi cele mai bune trei lucruri care s-au intamplat in cariera ta muzicala?

C.C. Catch: Cele mai bune trei lucruri…Ei bine, unul dintre ele este ca inregistrez un nou album ceea ce este extraordinar pentru mine; sunt foarte entuziasmata. Un al doilea lucru ar fi probabil intalnirea cu Dieter Bohlen (cel care a descoperit-o si lansat-o pe C.C. Catch- n.r.), datorita caruia cariera mea muzicala a debutat bine. Iar celalalt lucru bun ar fi tatal meu, familia mea care m-au sustinut de-a lungul anilor, fiind mereu alaturi de mine.

Acasa.ro:Ai pomenit despre un nou album. Care este principala tema a lui?

C.C. Catch: In principal este vorba despre dragoste, orice fel de dragoste…a te indragosti, a fi indragostit. Pentru ca dragostea este esenta vietii noastre, este ceea ce suntem pentru ca nu putem exista fara dragoste. De aceea cred ca este o tema foarte importanta.

Acasa.ro:Cand va iesi pe piata? Anul acesta?

Da, anul acesta, dar nu s-a stabilit inca o data a lansarii. Probabil ca va fi in toamna.

C.C. Catch

Acasa.ro:  Daca nu ma insel, ai in jur de 45 de ani, nu?

C.C. Catch: Nu! Gresit! (rade) Nu inca.

Acasa.ro:Totusi arati mult mai tanara. Care este secretul tau?

C.C. Catch: Pai, chiar nu am niciun secret. Este doar felul meu de a fi, felul in care imi traiesc viata. Pot spune multe lucruri, cum ar fi ca beau apa (da, fac si asta!), dar probabil ca este vorba despre a accepta viata asa cum este ea, lucru care cred ca imi aduce mai multa liniste in viata.

Acasa.ro:In incheiere , te-as ruga sa adresezi cateva cuvinte utilizatorilor Acasa.ro.

C.C. Catch: Salut ! Sunt C.C. Catch. Sunteti pe Acasa.ro si va transmit din tot sufletul cele mai calde urari !

Interviu realizat de Catalin Pavel 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Cauta-ti perechea