Muzica

#dvd #byron #dvd live underground #divd byron

Byron lanseaza pe 3 mai DVD-ul "Live Underground"

Trupa byron prezinta oficial pe 3 mai 2012, DVD-ul "Live Underground", filmat la peste 100 de metri sub pamant, in salina din Turda. Evenimentul de lansare va avea loc in clubul The Silver Church din Bucuresti, incepand cu ora 21.00.

Membrii trupei byron vor canta in doua reprize, unplugged si electric, iar concertul va fi insotit de proiectia unui documentar despre salina Turda prezentat si narat de actorul Marius Florea Vizante.

"Live Underground" a fost filmat in noiembrie 2010 in salina Turda. Atunci, membrii trupei au coborat in subteran alaturi de echipa de productie si de invitatii speciali Nicu Alifantis, Ioana Mantulescu, Alex Gorneanu, Rene Popescu si Gabriel Balasa unde au inregistrat timp de doua zile la peste 100 de metri adancime.

DVD-ul va contine setul unplugged sustinut de byron pe insula de sare de pe lacul subteran, concertul electric care a avut loc in amfiteatrul din mina Rudolf, un documentar prezentat de Marius Florea Vizante, interviuri cu cei implicati, galerii foto , secvente "making of" si alte surprize.
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Cauta-ti perechea