Muzica

#pop #rock #soul #r&b #artisti #horror #petrecere #halloween

Bestiile din muzica se aduna de Halloween (I)


Daca te-ai gandit cumva ca in acest an sa organizezi o petrecere de Halloween, te anunt ca nu mai este nevoie sa-ti chinui prietenii imbracandu-i in costume grotesti.

E suficient sa te uiti pe lista de mai jos si sa-ti alegi artistii sau trupele care s-ar potrivi de minune unei petreceri de acest gen.

In ordinea numerelor de pe tricou, intra in scena:

10. Ozzy Osbourne

Inca din tinerete Ozzy Osbourne s-a preocupat sa arate cat mai infricosator cu putinta. Imaginea sa intunecata si pasiunea pentru subiecte macabre i-au atras porecla de “Printul Intunericului”. Asociatiile crestine nu au scapat ocazia de a-l infiera pe Ozzy pentru curajul de a-i dedica o piesa lui Aleister Crowley, un renumit ocultist.

Ozzy OsbourneNu trebuie uitate si alte episoade socante marca Ozzy Osbourne. De exemplu, in timpul intalnirii cu reprezentantii casei de discuri Jet Records, Ozzy a muscat capul unui porumbel viu, pentru a obtine un contract mai bun. In timpul unui concert, sustinut in 1982 in Des Moines, Iowa, rockerul a muscat capul unui liliac, aruncat pe scena de catre unul dintre fanii sai, apoi a ajuns la spital unde i s-au facut injectii antirabice.

25 de ani mai tarziu Ozzy a oferit explicatii legate de incidentul cu liliacul. Cantaretul a crezut ca era de jucarie, l-a pus in gura, iar la un moment dat acesta a inceput sa dea din aripi. Ozzy s-a speriat, a incercat sa-l scoata cat mai repede din gura dar ...i s-a rupt capul.

9. Dee Snider (Twisted Sister)

Dee SniderDee Snider este vocalul de la Twisted Sister, una dintre trupele glam metal ale anilor ’80. Snider a devenit celebru prin aparitiile colorate din timpul concertelor.

Snider nu este o prezenta tocmai agreabila. Buzele colorate in rosu si albastrul cu care isi chinuie pleoapele sunt combinatia cu care te pune pe fuga.

In plus, dimensiunea mare a capului sau accentueaza senzatia de grotesc transformandu-l pe Snider intr-o sperietoare de ciori.

8. Amy Winehouse

Amy WinehouseLa Amy Winehouse te frapeaza diferenta dintre felul in care canta si cel in care arata. Pe cat de bine canta, pe atat de rau arata. De altfel, intr-un sondaj realizat de o companie de cosmetice in Marea Britanie, Amy Winehouse a fost votata vedeta cu cel mai uratten. Artista, in varsta de 25 de ani, apare in mod frecvent in fotografii cu tenulplin de iritatii, acoperit de cruste si pete.

Vedeta nu o duce bine nici la capitolul machiaj. Amy pare ca a adormit cu mana pe creionul dermatograf in timp ce isi contura pleoapele. Grozavia numita Amy Winehouse capata la un moment dat accente tragi-comice. Potcoava si sirena de pe bratul stang al lui Amy iti aduc aminte de tatuajele grosolane pe care si le fac locatarii stabilimentelor umede si cu gratii la geam.

7. Shane MacGowan (The Pogues)

Shane MacGowanPe Shane MacGowan l-am vazut in actiune alaturi de gasca de irlandezi veseli numita The Pogues. Din start Mama Natura nu l-a inzestrat pe Shane cu o figura cu trasaturi armonioase.

MacGowan poate fi recunoscut dintr-o mie datorita dintilor lipsa din fata. Shane arata intocmai ca un marinar irlandez beat care a iesit sifonat dintr-o incaierare la carciuma din colt.

Daca se bate sau nu prin pub-uri, inca nu am aflat. In schimb, am aflat ca este un prieten de nadejde al zeului Bachus, cu care converseaza in mod frecvent.

6. Iggy Pop

Iggy PopIggy Pop se numara printre primii artisti care au au pus bazele fenomenului punk. De altfel, Pop a fost supranumit “Bunicul punkului”.

Nimic din tot ceea ce inseamna exces nu i-a fost strain. Raman antologice aparitiile sale incendiare pe scena pigmentate cu consum de narcotice, automutilare si exhibitionism.

Aceste excese nu au ramas lipsite de urmari. La cei 61 de ani ai sai, Iggy Pop arata ca o corabie ce pluteste in deriva si e gata sa cunoasca adancurile oceanului.

Citeste continuarea aici

Pentru alte stiri din muzica aboneaza-te la Newsletterul Muzica.acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea