Muzica

#firimituri #videoclip anya #anya #videoclip

Anya a lansat un nou videoclip. Afla despre ce este vorba

“Firimituri” este noul single cu care Anya doreste sa-si impresioneze fanii de pretutindeni. Si, pentru ca melodia sa fie completa este a fost lansta odata cu un videoclip emotionant.

“Mesajul piesei, dupa cum prea bine i-am obisnuit pe prietenii care imi asculta muzica, este unul de dragoste. Piesa are la baza un concept real de iubire, o iubire care de cele mai multe ori este neimpartasita si care lasa urme adânci in inima celor implicati in relatie”, a spus Anya.

Noul single, semnat DeMoga Music, este compus de Alin Iulian Sterian si Liviu Teodorescu. Videoclipul, in regia lui Michael Mircea, a fost filmat in Bucuresti, in mai multe locatii, printre care parcul Herastrau si cafeneaua Subsol. Tinutele artistei au fost asigurate de Anca Staruiala, machiajul a fost realizat de Daniela Paune, iar coafurile Anyei, de Costa Stavrositu.

“Videoclipul transmite acelasi mesaj ca si melodia. Iubirea este cel mai de pret sentiment, pe care il putem oferi neconditionat. E mai dificil insa atunci când din partea partenerei sau partenerului primim jumatati de masura. Tocmai de aceea este bine sa deprindem o dragoste sanatoasa, pentru un viitor armonios”, a mai explicat Anya.

Urmareste aici videoclipul Anya – “Firimituri”:

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Cauta-ti perechea