Muzica

#antonia # lansare antonia # antonia jay sean #wild horses antonia

Antonia, neimblanzita si visatoare. Imagini aici!

Antonia a lansat astazi noul single“Wild Horses”, o colaborare cu Jay Sean, un artist englez renumit la nivel international, cu hituri precum “Ride It”, “Stay”, “Down”, “I’m All Yours”.

“Wild Horses” a fost compusa la Londra in studiourile Wendy House Production, de o echipa formata din Noonie Bao (compozitoare si vocea de pe piesa ‘I Could Be The One’ – Avicii feat. Nicky Romero) si Wayne Hector, unul dintre cei mai mari compozitori. Este autorul unor piese celebre precum “I Hate this Part” – Pussycat Dolls, Nicki Minaj, Olly Murs, Westlife, One Direction, The Wanted, Britney Spears “Circus”, Mika, Jason DeRulo – “Tattoo”.

Producatorul piesei este Axident, cel care a produs INNA – ‘Cola Song’ sau Far East Movement – ‘Turn Up the Love’. “Sunt foarte recunoscatoare pentru aceasta colaborare si incantata de aceasta piesa, “Wild Horses” este sensibila, cu mesaj puternic, compusa si produsa de niste oameni extraordinari si foarte talentati precum Wayne Hector, Noonie Bao si Axident, carora le multumesc. Bineinteles, ma bucur ca Jay Sean a acceptat sa cante cu mine aceasta piesa si ca a venit special in Romania sa filmam acest videoclip, este un artist incredibil pe care il apreciez”, a spus Antonia.

“Mi-a placut piesa “Wild Horses” de la prima ascultare, are mesaj puternic, versuri reale, linii placute, vocea Antoniei suna foarte bine, este o balada frumoasa de aceea, am acceptat imediat propunerea celor de la Global Records. M-am simtit foarte bine filmand acest video in Romania, chiar daca am petrecut doar cateva ore pe set. Abia astept sa ascultati piesa si sa vedeti videoclipul”, a declarant Jay Sean.

Videoclipul a fost filmat in Bucuresti in regia lui Iulian Moga, cu care Antonia a mai lucrat si la “Hurricane”. “Wild Horses este cel de-al doilea videoclip pe care il regizez pentru Antonia, dupa Hurricane. Ma bucur ca am avut pe set doi artisti atat de creativi, plini de viata, a fost o reala placere sa lucrez cu Antonia si Jay Sean”, a spus Iulian Moga.

Urmareste aici cel mai nou videoclip al Antoniei:

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea