Muzica

#Iubirea schimba tot #single #videoclip #lansare #andra

Andra, un nou record! Noua piesa a strans peste 1 milion de vizualizari in 24 de ore

In doar 24 de ore de la lansarea singlelului "Iubirea schimba tot", andra si-a depasit propriul recod. Piesa a fost accesata intr-o singura zi de peste 1 milion de utilizatori.

Piesa "Iubirea schimba tot" a fost lansata ieri, in cadrul emisiunii "La Maruta". Este o piesa de dragoste ce transmite un mesaj sensibil si este insotita de un videoclip la fel de sensibil si emotionant.

"Cand am aflat ca videoclipul “Iubirea schimba tot” a facut un milion de vizualizari in mai putin de 24 de ore m-am emotionat si m-am gandit imediat, cu recunostinta, la fanii mei! Sunt foarte fericita ca am astfel de fani si ca simt iubirea lor! Este extraordinar pentru un artist sa isi bata propriul record, pentru ca piesa “Niciodata sa nu spui niciodata” a facut tot un milion de vizualizari, dar in fix 24 de ore. Le multumesc fanilor mei cu tot sufletul si le promit ca le voi transmite si eu dragostea mea in continuare, prin piese speciale! Pentru ca eu chiar cred, sincer, ca iubirea schimba tot!", a declarat Andra.

Anul trecut, Andra reusise performanta de a fi primul artist din Romania care a avut 1 milion de vizualizari in 24 de ore de la lansare. Anul acesta si-a depasit recordul si a strans peste 1 milion de utilizatori.

Vezi aici videoclipul "Iubirea schimba tot"- Andra:

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea