Muzica

# concert andra #concert sala palatului #sala palatului #concert

Andra, concert la Sala Palatului! Cat costa biletele

Indragita artista, Andra, va sustine primul concert la Sala Palatului. Spectacolul va avea loc pe 25 februarie 2017 si se va numi "Iubirea schimba tot". Biletele au fost deja puse in vanzare.

 

"Sunt foarte fericita sa va dau aceasta veste. Pentru mine este un vis implinit. "Iubirea schimba tot" este un spectacol gandit si dedicat celor care ma iubesc, ma sustin si ma ajuta de cand mi-am ales drumul in viata. De mult timp ma gandesc la acest concept, dar acum pot spune ca nu putea sa se intample intr-un moment mai bun din viata mea. Sunt pregatita sa impart cu toti cei care vor veni la Sala Palatului cele mai sincere sentimente si trairi.", a declarat Andra.

Show-ul "Iubirea schimba tot" va dura doua ore si jumatate si va include mai multe schimbari de decor, de tinute si nenumarate surprize din partea artistei. Show-ul se anunta a fi unul grandios.

In ultimii ani, Andra a reusit performanta de a inregistra recorduri de vizualizari pentru fiecare videoclip lansat. "Iubirea schimba tot" a avut peste un milion de vizualizari in primele 24 de ore pe Youtube, iar varianta in limba engleza a piesei continua sa fie hit in afara tarii si are peste 85 de milioane de vizualizari. Urmatorul single lansat de Andra, "Without You", in colaborare cu David Bisbal, a doborat recordul national stabilit de artista, avand 2,5 milioane de vizualizari in primele 24 de ore, iar in acest moment a depasit pragul de 100 de milioane.

Pe 25 februarie 2017, Andra le va pregati romanilor un spectacol complex de muzica si scenografie. Biletele pentru show vor avea preturi intre 70 si 250 lei si vor fi puse la vanzare incepand de astazi, 9 noiembrie 2016. O premiera in Romania va fi reducerea de pret de 20%, aplicata biletelor pentru copiii cu varste intre 3 si 14 ani! 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea