Muzica

#camina # premiera videoclip #AMI #lansare single #videoclip

Ami lanseaza un nou single. Urmareste videoclipul in premiera!

Ami, una dintre cele mai populare si ingragite artiste din Romania, a lansat astazi un nou single, intitulat "Camina". Versurile piesei sunt scrise chiar de Ami.

 

Ami a devenit populara odata cu lansarea hitului “Trumpet lights”. Printre piesele artistei se mai numara “Playa En Costa Rica “Deja Vu” cu Grasu XXL, “Otra vez” “Una serenada” , “I promise you” si „Somnu nu ma ia”.

“Camina” este o piesa de stare de care m-am indragostit la prima ascultare! Are un sound special si mi se potriveste perfect! Sper ca si cei ce imi asculta muzica sa fie la fel de incantati, mai ales ca au asteptat de la mine cu nerabdare o piesa in limba spaniola!” a declarat Ami.

Khaled Mokhtar este regizorul videoclipului care este unul de imagine in care artista a schimbat 5 tinute. ”Am ales un clip de imagine si cred ca e cel mai bun clip al meu de pana acum. E prima data cand lucrez cu Khaled, mi-a inspirat incredere de la inceput si m-a asigurat ca rezultatul va fi cel asteptat! Asa a si fost! Am avut o super echipa in spate cu care am lucrat si de care sunt foarte multumita: styling - Andra Moga si makeup & hair - Alex Ifimov.” a declarat AMI.

Urmareste aici videoclipul "Camina" - Ami

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea