Muzica

#videoclip Alina Eremia #Nanana Alina Eremia #piesa Alina Eremia #Alina Eremia #videoclip #lansare videoclip

Alina Eremia a lansat un nou videoclip, incitant! Urmareste-l aici

Alina Eremia a lansat videoclipului piesei "Nanana", hitul acestei veri. Artista a avut nevoie de 20 de ore de repetitii pentru dansul din videoclip, ce se anunta a fi unul incitant pentru public.

Surprinzatoare, stralucitoare si o foarte buna dansatoare! Asa s-a dezvaluit Alina Eremia in videoclipul celei mai recente piese, "Nanana". Alina a reusit sa surprinda din nou cu o aparitie cameleonica si cu un dans urban fusion perfect executat.

"Madalin este un dansator si un coregraf exceptional. Cand mi-a prezentat coregrafia am fost incantata si provocata in acelasi timp sa imi depasesc limitele. Mi-a insuflat increderea de care aveam nevoie, a avut rabdare sa imi explice pas cu pas dansul. Ma bucur tare mult ca am colaborat cu el si rezultatul este pe placul amandurora", a declarat Alina Eremia.

Inedita a fost si abordarea vizuala a acestei piese. Pentru filmari au fost folosite 4 kilograme de glitter. Asta a facut ca aparitia Alinei Eremia sa fie una stralucitoare la propriu. "Cireasa de pe tort este look-ul abordat pentru acest videoclip, acel second skin din glitter. A fost un look de care am scapat cu greu. Rezultatul final este WOW!", a adaugat artista.

Sound-ul piesei "Nanana" poarta amprenta talentatilor producatori din studioul Kazibo. "Mi-a placut la nebunie de la prima auditie. A fost un fel de dragoste la prima vedere. Piesa are vibe de vara si instiga la dans, asa ca am decis la videoclipul sa se axeze pe o coregrafie", spune Alina Eremia.

Alina Eremia este una dintre cele mai indragite artiste din Romania, piesele sale au milioane de vizualizari pe YouTube si sute de difuzari la radio. Cariera ei este intr-o continua ascensiune, iar, pe langa muzica si concerte, artista este si jurata in emisiunea de talente "Next Star", dar si imaginea unor branduri din Romania. Piesele Alinei sunt nominalizate constant la toate premiile muzicale autohtone.

Sursa foto: jovsky.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea