Muzica

#victor rebengiuc #vama veche #vama #taxi #loredana #andre #fly project #b.u.g. mafia

6 videoclipuri romanesti in care apar actori celebri

Vrei ca videoclipul tau sa ramana in memoria fanilor chiar si peste doua decenii? Pe langa un scenariu inteligent si original (daca se poate), o imagine buna si un montaj inspirat, ai nevoie si de altceva. Se intampla ca de multe ori aparitia trupei/artistului in propriul videoclip sa nu ajuta foarte mult la cresterea popularitatii clipului. In acest caz, se apeleaza la actori mai mult sau mai putin celebri, in functie de bugetul alocat.



Iata cateva dintre videoclipurile muzicale in care au aparut actori:


Vama - Copilul care alearga catre vamare


Este primul clip regizat de Tudor Chirila si totodata primul videoclip muzical in care apare maestrul Victor Rebengiuc. In acest clip, Rebengiuc interpreteaza rolul unui rege singur si trist.



B.U.G. Mafia & Loredana - Fara cuvinte


In schimb, B.U.G. Mafia a apelat la doi actori din noua generatie. Unul dintre ei ei este Dragos Bucur, pe care-l stii din "Furia", "Marfa si banii", serialul " Baieti buni " si apreciatul "Politist, adjectiv". Cea de-a doua aparitie se numeste Mirela Oprisor , cunoscuta pentru rolurile din "Marti, dupa Craciun" si "Hartia va fi albatra".



Andre – Flori de tei


De multe ori banii sau mai bine zis lipsa lor, te imping sa apari in clipuri care promoveaza single-uri mediocre. Probabil ca acest lucru l-a determinat si pe Marius Bodochi sa-si asocieze imaginea cu videoclipul fetelor de la Andre.



fly project - Goodbye


Sebastian Papaiani a acceptat sa apara in videoclip, desi nici macar nu ascultase piesa. "Desi la inceput am fost putin reticent, am acceptat in cele din urma sa joc in acest videoclip. Mie imi place sa-i ajut pe tineri, indiferent ca e vorba de videoclipuri, filme de scurt metraj sau piese de teatru", povesteste actorul care stralucea odinioara in rolul poznasului Pacala.



Taxi - Agentu' 008


Zelosul agent 008 este nimeni altul decat simpaticul Marius Florea Vizante . Acelasi Vizante a mai aparut si in alt videoclip Taxi , deja celebrul "Cele 2 cuvinte".



Gaz pe Foc - Adio


A trecut parca o vesnicie de la lansarea acestui videoclip. Tanara care emana un optimism molipsitor este Maria Dinulescu, cunoscuta pentru roluri din filme ca "Milionari de weekend", "California Dreamin' (nesfarsit)", "Pescuit sportiv".


 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Cauta-ti perechea