Muzica

#despartire #piese #muzica #beyonce #suferinta #bon jovi #adele #always #kelly clarlson

5 piese care iti alina suferinta dupa o despartire

Muzica este de multe ori cea mai eficienta forma de terapie, atunci cand incerci sa depasesti suferinta provocata de o despartire. Povestile redate sublim prin acordurile unor piese sugestive te ajuta sa te regasesti, sa iti analizezi mai bine sentimentele si sa gasesti acele resurse care sa te ajute sa crezi din nou in dragoste.

De altfel, evenimentul marcant al despartirii a inspirat artistii de renume in compunerea unor piese care s-au transformat rapid in hituri. Iata o lista de melodii care au ajuns pe cele mai inalte pozitii in topurile muzicale, tocmai pentru ca au surprins memorabil suferinta pricinuita de pierderea persoanei iubite.


1. Adele - Someone Like You

Adele trebuie sa multumeasca iubitului ei din adolescenta pentru succesul incredibil pe care l-a obtinut in muzica, cu primul album compus de ea insasi. Despartirea de primul barbat pe care l-a iubit a inspirat-o atat de mult, incat balada "Someone Like You" s-a transformat intr-un hit de referinta pentru anii 2000. Versurile te poarta in trecut, prin toate sentimentele puternice traite, ca apoi sa iti dea speranta unui inceput de drum mai luminos.


2. Kelly Clarkson - Since U Been Gone

Despartirile nu sunt intotdeauna aducatoare de lucruri rele, iar Kelly Clarkson evidentiaza perfect aceasta idee in hitul sau, "Since U Been Gone". Melodia te incurajeaza sa imbratisezi finalul relatiei de dragoste, dar nu si fostul partener, care nu iti merita dragostea.


3. Beyonce - Irreplaceable

Un mesaj inspirational pentru toti indragostitii care au fost raniti in dragoste, hitul "Irreplaceable" te ajuta sa iti constientizezi valoarea, dar si capacitatea de a-ti adjudeca un viitor mai bun in dragoste.


4. Flight of the Conchords - I'm Not Crying

Cateodata, rasul este cea mai buna terapie cand traversezi o despartire dureroasa, iar aceasta piesa ironica te ajuta sa te amuzi copios pe seama propriei nefericiri. Oricum ti-ai exprima trairile, important este sa le lasi sa iasa la iveala. In cele din urma, soarele va rasari din nou la fereastra ta.


5. Bon Jovi - Always

Bon Jovi a avut intotdeauna talentul unic de a face pana si cele mai bizare versuri sa sune emotionant. O balada pentru cei resemnati, care pastreaza un loc in suflet amintirilor frumoase, insa continua sa spere la o iubire si mai intensa decat cea pierduta.



 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Cauta-ti perechea