Muzica

#album #craciun #muzica #albume de craciun

4 albume de Craciun pe care merita sa le asculti in acest an

Sezonul de iarna este un bun prilej de a opera modificari in playlist-ul mp3 player-ului tau. Astfel, poti inlocui clasicele albume de Craciun semnate de Mariah Carey, Frank Sinatra sau Elvis Presley cu discuri nou-noute aparute in acest an.


John Travolta & Olivia Newton-John - This Christmas

La mai bine de 35 de ani de la aparitia in "Grease", unul dintre cele mai cunoscute musicaluri din toate timpurile, Olivia Newton-John si John Travolta fac din nou echipa, de data aceasta pentru a lansa un album cu cantece de Craciun, intitulat "This Christmas".

Cel care a avut ideea acestui material a fost John Travolta, dupa ce a primit un SMS din partea Oliviei, prin care era anuntat ca "You're the One That I Want", piesa lor din 1978, a ajuns cel mai bine vandut duet din istoria muzicii pop.

"This Christmas" contine si colaborari cu artisti ca Barbra Streisand, Cliff Richard si Kenny G.


Rod Stewart - Merry Christmas, Baby

In cei peste 40 de ani de cariera, Rod Stewart nu a avut ocazia sa lanseze un album dedicat sarbatorilor de iarna. Pe principiul "Mai bine mai tarziu, decat niciodata", cantaretul britanic a lansat la varsta de 67 de ani primul sau disc de Craciun, pe care l-a botezat "Merry Christmas, Baby".

Materialul, care se gaseste pe piata inca din luna noiembrie, contine cateva piese clasice de Craciun, printre care "Silent Night", "Let It Snow! Let It Snow! Let It Snow!" sau "Santa Claus Is Coming to Town".

Nu lipsesc nici duetele, pe acest disc fiind incluse melodii imprimate alaturi de Michael Bubble, Ella Fitzgerald si Cee Lo Green.


Lady Antebellum - On This Winter's Night

Lady Antebellum, una dintre cele mai apreciate trupe americane ale momentului, revine in atentia publicului cu albumul "On This Winter's Night". Discul abunda in piese clasice de Craciun, singura compozitie originala fiind cea care da titlul albumului.

Ascultand acest album de Craciun, vei descoperi cu surprindere cat de bine poate sa sune hitul "All I Want For Christmas Is You" al lui Mariah Carey intr-o varianta mai lenta. De asemenea, piese jazz ca "This Christmas" sau "Holly Jolly Christmas" au fost refacute, fiind imprimate intr-o varianta mai apropiata de zona country.


Stefan Hrusca - La mijlocu' cerului

Stefan Hrusca revine in acest an cu un nou turneu, dar si cu un disc de colinde. Materialul, intitulat "La mijlocu' cerului", contine 10 piese, printre care "Colo jos, Doamne, mai jos", "Junelui bunu'" si "Vanator d-a lui Craciunu'".

Sursa foto: wonderhowto.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea