Muzica

#pop #rock #dance #alte-genuri #muzica #muncitoresc #patriotism #sarbatoare #nicolae ceausescu #comunism #mirabela dauer #corina chiriac #gica petrescu #petrecere #celentano #albano #beatles #cenaclul flacara #1 mai

1 Mai pe ritmuri "muncitoresti"

Se apropie 1 mai muncitoresc si te-ai gandit ca, de data aceasta, sa lasi la o parte distractiile din Vama sau cluburile de prin Bucuresti si sa sarbatoresti cu tot fastul si sargul necesar un 1 mai tipic aniilor`80 scos proaspat de la naftalina.

Si unde s-ar cuibari mai bine sufletul petrecerii daca nu chiar la tine acasa? Pentru asta, ti-ai adunat cu incredere tovarasii prieteni si ai pregatit o masa sanatoasa cu traditionalele din care nu lipsesc salamul de soia, bananele cele verzi, eugenia pentru desert si binemeritatul nechezol pentru antren. Trebuie sa intrati in atmosfera totusi...

Tema serii va fi „Ceaiul de la ora 5”, sau mai bine zis petrecerea dansanta pe care stii tu ca o organizau in tinerete parintii tai cand alergau dupa inimi amorezate si zambete fugare si inocente.

Nu uita sa scoti pick-up-ul la inaintare. Pana la urma, cum vine asta fara muzica?  Si da, fii sigur ca ;

6.     este foarte potrivit pentru finalul seratei, timp in care fiecare dintre invitatii tai vor retrai acordurile chitarelor, vor simti pocnind focul de tabara si vor fi mangaiati de vocile revolutionare are unor ganduri simtite de intelectualitatea vremii.
7.    Din peisajul muzical al „Ceaiului tau de la ora 5” nu trebuie sa lipseasca vocile nemuritoare ale hartii internationale agatate in cuiul anilor `80 precum , Julio Iglesias, Al Bano sau legendarii Beatles.   

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea