De prin lume adunate

#mobilier #decoratiuni #magazin

Magazine de decoratiuni interioare

Lumini difuze, lumanari parfumate, culori voluptoase si incitante, toate acestea pot face parte din atmosfera din locuinta dumneavoastra. Si daca nu stiti cum sa combinati culorile, materiale si mobilierul nu va faceti griji. Magazinele de decoratiuni si mobilier va vor veni in ajutor cu sfaturi si solutii pentru locuinta de vis sau pentru un cadou elegant.

Bam Boo este raiul decoratiunilor interioare si al cadourilor pentru cei dragi. In orice anotimp aici vei gasi idei si solutii pentru toate gusturile si buzunarele. De la lumanari parfumate, la perne decorative, mic mobilier de lemn, accesorii bucatarie si accesorii baie, pana la postere si aranjamente de masa, la Bam Boo oferta este mare si variata.

In fiecare sezon, colectiile din magazine se schimba. Fie sunt in pas cu sarbatorile de peste an, fie cu tendintele din decoratiuni. Atmosfera din magazine este intotdeauna primitoare si calda, invaluita in zeci de arome. Angajatii sunt mereu dornici sa iti dea o mana de ajutot atunci cand te pierzi printre rafturi.

Preturile incep de la cele mai mici, de 3-4 lei pentru lumanarile parfumate, pana la cele mai mari de 3-400 de lei pentru mobilier. Cele mai multe produse costa 10-20 de lei, decoratiuni de lemn 20-30 de lei, perne si fete de perna intre 20 si 40 de lei, produsele din ceramica intre 10 si 30 de lei iar paturile si cuverturile 70-100 de lei. Produsele textile sunt din materiale naturale.

Magazinele Bam Boo se gasesc in majoritatea mall-urilor din Bucuresti.

Interior este poate cel mai vechi magazine de decoratiuni din Bucuresti. Cand inca lumea nu era atat de familiarizata cu toate micile detalii care personalizeaza locuinta, cei de la Interior si-ua facut timid dar sigur un loc pe piata. In gangul de pe Calea Victoriei, vizavi de Teatrul Act, Interior are ascunse zeci de comori. Singurul inconvenient este spatial mult prea mic pentru tot ce vei gasi aici. Pe langa produse, de la interior vei primi si sfaturi de decorare a casei dar si idei de cadouri.

Ca sa iti personalizezi locuinta nu ai nevoie de foarte multe lucruri. Exact ca si la haine, trebuie sa ai elementele esentiale care fac diferenta si care nu se vor demoda niciodata. In primul rand ai nevoie de o sursa de lumina pe care sa o imbodobesti frumos. La Interior vei gasi numeroase modele si forme de abajururi, de la cele colorate si vesele, pana la cele de o singura culoare. Apoi trebuie sa iti personalizezi si patul. Ca sa fie cat mai comod, imbietor si relaxant ai nevoie de perne colorate, fine si rafinate, paturi indiene si saluri.

Pentru o atmosfera proaspata si plina de vitalitate, vazele de flori si diversele decoratiuni de ceramic vor face diferenta in locuinta ta. Restul detaliilor le vei gasi la Interior.

Preturile se situeaza intre 30-40 de lei pentru abajururi, 80-100 de lei pentru paturi, 30-60 de lei pentru cani, 30-50 de lei pentru vaze, cutiile decorative intre 30-50 de lei, tablouri intre 30-80 de lei. Tot aici vei gasi si mobilier. Preturile se situeaza intre 250 de lei pentru scaune si 500 de lei pentru masutele de cafea.

La Strada Deco doreste sa largeasca interpretarea conventionala si restrictiva a decoratiunilor. Face loc unor obiecte neasteptate, considerate pana nu demult drept “banale”. Decoratiunile interioare au capatat deja o calitate personala si trebuie sa patrunda in toate colturile caminului.  Obiectele  de decor pe care le cumparam, fie pentru noi, fie pentru cei dragi, nu trebuie sa ajunga exponate statice si fara viata. Decoratiunile trebuie sa intre in viata zi in uzul fiecaruia dintre noi. De acest lucru vrea sa ne asigure magazinul din centrul Bucurestiului.

Produsele de la Strada Deco sunt poate cele mai vesele pe are le vei intalni pe piata din Bucuresti. Sunt simple, frumoase si oricat de sofisticate par, fac toti banii. De la mobilier pentru casa si birou, textile,lampi, covoare, obiecte pentru bucatarie si baie si decoratiuni pentru casa. Aici vei gasi si o linis speciala pentru copii: paturi, cuverturi, carti si jucarii. Produsele se schimba in functie de sezon si de sarbatori. Astfel de paste si de Craciun, cele mai cautate decoratiuni sunt iepurasii, globurile stilizate si Mos Craciunii.

Preturile sunt cuprinse intre 30-60 de lei pentru obiectele de decor si poate ajunge pana la 500 – 600 de lei pentru mobilier.

Magazinul se gaseste pe Strada Batistei, la numarul 23, iar programul este de luni pana duminica intre orele 10:00-19:00.

Lida vorbeste despre oameni, despre preocuparile si valorile noastre, despre atitudinea si visele noastre. La aceste povesti contribuie si atmosfera din jurul nostru. Pentru aceasta atmosfera Lida vine in ajutorul nostru cu obiecte de uz casnic, ceramica, aranjamente din flori artificiale, produse de aromoterapie, cadouri, dar si ornamente pentru sarbatorile de Craciun si Paste.

Preturile de la Lida merg de la 20-30 de lei pentru lumanari, 30-40 de lei pentru obiectele pentru baie si bucatarie, 30-60 de lei pentru ornamentele de Paste sau Craciun si ajung chiar la 200-300 de lei pentru figurinele de decor.

Magazine Lida sunt in Bucuresti in Unirea Shopping Center si pe B-dul Regina Elisabeta 15-19 (Universitate).

Sarra Blu isi propune sa sporeasca confortul spatiilor in care locuim sau muncim. Magazinul este o sursa inepuizabila de idei de decorare si de cadouri rafinate. Aici veti gasi o gama variata de decoratiuni, cadouri, mobilier si ustensile de bucatarie. De la cani colorate si fistichii pana la cufere si oglinzi masive aduse din tari orientale, orice e posibil la Sarra Blu.

Fie ca esti in cautarea unui cadou, vrei sa aduci ceva nou in propria locuinta sau nu stii ce cadou de nunta sa iei, cei de la Sarra Blu iti vor da sfaturi valoroase care iti vor face decizia mai usoara. In magazin vei gasi numeroase modele si forme de lumanari, ingerasi, seturi de farfurii si alte accesorii pentru bucatarie si cristaluri. Preturile incep de la 30 – 40 de lei pentru lumanari si pot ajunge si la 1000 de lei pentru obiectele de mobilier.

Exotique este un nume deja cunoscut pe piata de mobilier si decoratiuni din Romania. Produsele Exotique se disting prin noutate, stil si originalitate. Acestea sunt lucrate de artizani populari din Asia: India, China, Tibet, Burma, Laos, Sri-Lanka si Malaezia. Ornamentele sunt realizate manual, sculptate sau incrustate cu motive tribale sau florale. Lemnul folosit este unul din esente exotice - shesham, teak, mango, bambus, acacia si ulm.

Pe langa piesele de mobilier la Exotique gasiti si accesorii pentru design interior si piese de detaliu. De la covoare lucrate manual, din lana, matase, la carpete, fete de perna cu paiete, margele, brodate, fete de masa de o varietate impresionanta, pana la cuverturi de pat in cele mai diverse nuante si decorate cu oglinzi.

Preturile incep de la 20-30 de lei pentru lumanari si mici statuete pana la 2000 – 3000 de lei pentru piesele massive de mobilier.

Magazinele Exotique se gasesc in Cora, Plaza, Home & Design Mall si pe Splaiul Unirii nr. 96.

Diades este un mic magazin aflat in centrul vechi al Bucurestiului, in Curtea Sticlarilor. Aici este singurul loc din capital unde  mai poti vedea mesteri sticlari. Magazinul ofera numai lucruri romanesti, unicate si in serie mica. De la ceramica, lemn pictat, sticla, arta decorativa, artizanat, produse din piele, fotografie, lumanari lucrate manual, perne decorative, felicitari lucrate manual si pana la potcoave pictate, orice este posibil la Diades.

Fie ca este vorba despre sarbatorile ce tin de anotimpuri sau de cele personale, de cadouri de protocol, de evenimente si aniversari acasa sau la serviciu, gasirea unui cadou potrivit nu va mai parea un chin.

Magazinul se gaseste in Curtea Sticlarilor pe strada Str. Selari nr.9-11 si este deschis de luni pana vineri de la ora 10 pana la ora 18, iar sambata in intervalul 10 – 14.

Wagner Arte este un magazin micut si cochet. Este un spatiu cald si prietenos in care portelanul este regele absolut. Acesta este suportul pentru lucrarile de grafica, pictura si pentru alte obiecte decorative. La Wagner vei gasi seturi pentru ceai, in diverse culori si marimi, cani, ceainice, textile, sticla, lampi, lumanari, bijuterii, lemn pictat, tablouri si ceramic japoneza.

Preturile variaza intre 20-30 de lei pentru felicitari pictate manual sau lumanari si pot ajunge si la 500 de lei pentru obiectele mai mari.

Magazinul se gaseste pe bulevardul Carol nr 39, intre Piata Rosetti si Biserica Armeneasca si este deschis de luni pana vineri intre orele 11 – 20, iar sambata intre 10.30 – 17.00.

Alte magazine de decoratiuni si mobilier: Kare (Mall plaza), Lemon (Feeria, Plaza Mall si Home & Design Mall) si Ikea (zona comerciala Baneasa).

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din noutati

Cauta-ti perechea