De prin lume adunate

#hobby #florarie #flori #martisor #primavara

Florarii cool in Bucuresti

Inceputul primaverii aduce cu el si cateva sarbatori in care femeile isi primesc din nou portia de cadouri si flori . 1 si 8 martie sunt doua zile dedicate primaverii, renasterii naturii si veseliei. Mai mult ca in oricare perioada a anului, femeile primesc acum cat mai multe cadouri si flori. Fie ca este vorba despre iubita, mama, sora, sefa sau profesoara, in aceste zile femeile sunt rasfatate de barbati cu buchete de flori care mai de care mai frumoase.

Bucurestiul nu duce lipsa de florarii, iar la orice colt de strada vei gasi cate un chiosc improvizat unde vei gasi flori chiar si la ore inaintate din noapte. Noi iti propunem insa cateva florarii inedite, cu un nou concept, care iti vor oferi servicii interesante, vin cu un nou mod de prezentare si ambalare a florilor pe care le cumperi pentru femeia draga din viata ta. Buchete inedite, torturi din flori si sfaturi utile despre cum sa pastrezi mai mult florile din buchet sunt doar cateva din serviciile pe care florariile le ofera clientilor.

Sursa foto: urbanflowers.ro

Flori urbane

 

Nu-i asa ca te-ai saturat de traditionalele buchete de flori pe care le oferi an de an? Ai vrea ceva inedit si dinamic, niste flori care sa spuna de la sine cat de mult te-ai chinuit sa le cumperi? Ei bine, in centrul capitalei, in Dorobanti, vei gasi Urban Flowers, primul boutique floral din Bucuresti, care te asteapta cu un design unic de aranjamente florale. Si ca sa iti impresionezi iubita, iti vindem un pont: nu ii darui garoafe. Stim din surse sigure si de incredere ca femeilor nu le plac garoafele. Mai mult, nici macar nu le considera flori, asa ca, stai departe de ele.

Dupa cum spuneam, Urban Flowers propune un concept inedit de prezentare a florilor si aranjamentelor florale. Aranjamentele Urban Flowers sunt concepute intr-o maniera inedita, cu un aer proaspat si spontan. Fie ca esti in cautarea unui cadou, fie ca vrei sa aduci un zambet in caminul tau, Urban Flowers iti ofera o paleta larga de flori si plante exotice in ghiveci.

Urban Flowers ofera si alte servicii potrivite pentru o florarie : aranjamente florale pentru diverse evenimente, precum nunti si botezuri , buchete de nunta, decoratiuni florale pentru casa si gradina, dar si sfaturi utile despre ingrijirea florilor in vaza si a plantelor de apartament. Daca esti foarte ocupat si nu ai timp sa dai o fuga pana la magazin , poti si online.

Boutique-ul floral este situat in inima Bucurestiului, pe strada Radu Beller si este deschis intre 8:00 si 22:00 de luni pana sambata si 9:00 si 18:00 duminica. Comenzi se pot face si la numarul de telefon 031.620.88.08.

Sursa foto: urbanflowers.ro

Flori indraznete la Rustifina Art

 

Daca te simti stapan pe situatie si vrei sa impresionezi prin florile pe care le vei oferi, noi iti recomandam Rustifina Art. Aici vei gasi unele dintre cele mai indraznete combinatii de culori, flori si accesorii. Buchetele de flori realizate aici sunt adevarate opere de arta, opulente si indraznete, cu un aer european. Creatiile florale sunt impresionante prin amestecul inedit dintre culori si materiale, care asigura un efect vizual de neuitat.

Pe langa buchetele de zi cu zi, Rustifina creeaza pe comanda si alte aranjamente florale pentru diverse evenimente, dar si decoratiuni florale pentru apartamente, birouri, sedii de firma, ghirlande, coronite, cosuri, in stil clasic, european, , cu accesorii deosebite si moderne. Cei de la Rustifina decoreaza si gradini, peluze cu flori, terase si balcoane si au si .

Floraria Rustifina Art se afla pe Bulevardul Decebal, la numarul 14, iar mai multe detalii despre preturi si comenzi puteti afla la numarul de telefon 021.323.06.84.

Sursa foto: rustifina-art.ro

Flori olandeze de la mama lor

 

Pe o piata incarcata cu flori venite din tarile vecine, iata ca si o olandeza si-a facut aparitia printre "tarabele" cu flori. Irene van der Geest este un maestru florar care a adus tehnica olandeza in . Ea si-a deschis primul atelier de olandez unde creaza buchete inedite si organizeaza cursuri de florarie.

Floraria creeaza si numeroase aranjamente florale pentru diverse evenimente, nunti si ofera si servicii de consultanta pentru cei care vor sa isi deschida o florarie. Daca vrei sa iti impresionezi iubita sau prietenii alege un tort floral in ton cu sarbatoarea pe care o celebrezi. Pentru Martisor poti alege Tortul Mamei, un aranjament floral realizat din diferite flori, frunze si efecte decorative.

La floraria lui Irene poti propune chiar tu un model de buchet sau aranjament floral. Floraria Olandeza se afla pe strada Ramuri Tei, la numarul 8, iar mai multe detalii se pot obtine la numarul de telefon 0723.613.073.

Sursa foto: florariaolandeza.ro

Aranjamente si buchete inedite pentru martisor mai poti gasi si la alte florarii: decoflora.ro, florariaamazon.ro, romanianflowershop.com, splendor.ro , fleurduciel.com sau cityflowers.ro. Cu putina imaginatie poti crea chiar tu un model de buchet sau aranjament floral pe care sa il daruiesti persoanei dragi.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din noutati

Cauta-ti perechea