De prin lume adunate

#atelier #cadouri #creativitate #florii #sarbatori

Ateliere de creativitate de Florii

De Florii petrece cateva ore in compania prietenilor dragi, la atelierele de creativitate din capitala. Vei invata sa realizezi aranjamente florale inedite, speciale pentru cei care isi serbeaza onomastica de Florii. Tot la aceste ateliere vei realiza obiecte unice din flori presate si bijuterii handamde.
 

atelier de creativitate si relaxare
 

In apropiere de Sfintele sarbatori pascale esti asteptat la un curs de creatie, unde vei invata sa realizezi bijuterii si accesorii handmade. Traim o viata foarte agitata, stresanta uneori si uitam sa ne mai bucuram si sa aflam ca toti suntem capabili sa realizam ceva cu mainile noastre sau sa lasam imaginatia sa zburde in voie. Este o metoda buna de relaxare dar si de stimulare proprie.

Vei fi surprins de cat de multe si de ingenioase produse poti realiza cu mainile voastre. Este o metoda de exprimare, de canalizare a energiei, talentului si a imaginatiei catre ceva frumos. La acest curs vei invata tehnici de baza pentru realizarea bijuteriilor handmade, metode de alegere a celor mai bune materiale si vei combina materialele si culorile.

Materialele cu care vei lucra sunt incluse in pret. Toate bijuteriile create de tine iti raman tie. Vei savura si un ceai aromat sau o cafea. La fiecare sedinta vei invata tehnici noi, vei putea exersa si vei descoperi o noua metoda de relaxare. Primul atelier are loc pe 20 aprilie, la Lente Cafe. Durata unui curs este de 2 ore. Costul unei sedinte este de 40 de lei.

Inscrierile se fac la numarul de telefon 0727.046.224. Lente Cafe se afla pe strada General Praporgescu, la numarul 31.
 

Atelier de Creatie cu flori presate la ceainaria Serendipity
 

Ceainaria Serendipity te invita la noua serie de ateliere de creatie cu frunze si flori presate, dedicate zilelor de Florii si de Paste. Atelierul are loc pe data de 17 aprilie, intre orele 11.00 - 16.00.

Lasa florile naturale sa poarte mesajul tau de suflet catre prietenii cu nume de floare. Incondeiaza oua rosii cu petale si flori, pentru a intampina cum se cuvine sarbatoarea Pastelui. La acest atelier iti vei putea expriam creativitate si iti vei pune la incercare migala.

Vei realiza tablouri si felicitari pentru a decora spatiul de acasa sau pentru a le oferi cadour celor dragi, cu ocazia sarbatorilor pascale. Ceainaria pune la dispozitie toate materialele necesare: plante, cartoane, rame, lipici, scobitori, folosirea pensetei. Costul unui atelier variaza intre 15 si 50 de lei, in functie de materialele pe care le folosesti.

Arta florilor presate isi propune sa imortalizeze frumusetea suava a florilor si ierburilor, sa surprinda bogatia de forme si culori ale lumii vegetale si sa ne aduca prin propria creatie mai aproape de creatia minunata a naturii. Aceasta forma inedita de exprimare artistica a cunoscut o dezvoltare deosebita in Japonia, unde poarta numele de Oshibana.

Folosind in mod creativ plantele presate, frunzele pot deveni arbori, iar petalele campii inflorite si munti. Cu atentie si migala, fiecare frunza este culeasa, presata si apoi lipita pe hartie, dand nastere nu doar unei opere de arta ci si unui adevarat obiect Feng shui cu efect binefacator de armonizare a energiilor.

Rezervari la acest atelier se pot face la numarul de telefon 0745.698.041. Ceainaria Serendipity se afla pe strada Dumbrava Rosie , la numarul 12.
 

Atelier de creatie cadouri florale de Florii
 

Atelierul de creatie florala Splendor organizeaza sambata, 16 aprilie, workshop-ul cu tema "Aranjamente Florale de Ziua Florilor", sub indrumarea designer-ului floral Raluca Cernautan.

Atelierul se va desfasura cu incepere de la ora 11.30 la Cafepedia. Atelierul de florarie se adreseaza tuturor celor pasionati de flori si care ar dori sa ofere celor dragi, care isi serbeaza de Florii ziua onomastica, un cadou sub forma unui aranjament floral deosebit.

Pe parcursul celor aproximativ doua ore, participantii vor invata sa realizeze un aranjament din flori de primavara, cu accesorii specifice perioadei.La finalul atelierului, acest aranjament se poate lesne transforma intr-un cadou deosebit, deoarece participantii isi pot lua acasa creatiile si le pot darui persoanelor apropiate, care sunt sarbatorite pe 17 aprilie, cu ocazia Floriilor.

Costul atelierului este de 120 de lei de persoana. Acest cost include toate florile si accesoriile folosite. Inscrierile se pot face la numarul de telefon 0727.799.003. Atelierul floral are loc loc la Cafepedia, pe strada Pictor Arthur Verona, la numarul 2, in zona Piata Romana.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din noutati

Top

Cauta-ti perechea