Fotografii de la cititori

#primavara #ghiocei #fotografii de la cititori

Fotografia saptamanii: Ghioceii, simbolul primaverii chiar si in zile mohorate

Acasa.ro isi propune ca, saptamanal, sa le ofere cititorilor un moment de relaxare, moment la care puteti contribui si voi! Tot ce trebuie sa faceti este sa trimiteti o fotografie care va duce cu gandul la relaxare, va face sa zambiti, va aminteste de un moment placut.

Pentru a ne scoate din starea de amorteala cauzata de vremea mohorata si a ne reaminti ca a venit primavara (cel putin calendaristic), astazi va prezentam o fotografie pe care cu siguranta o veti asocia cu acest inceput de anotimp.

Gingasia ghioceilor, simbol al prieteniei adevarate, sperantei, inocentei si puritatii, a fost surprinsa de cititorul nostru Alex Hristodorescu. Cu aceasta ocazie, Alex le doreste tututor doamnelor o primavara frumoasa, cu multe impliniri.

Tu cu ce asociezi primavara?

Trimite si tu o fotografie draga tie pe imagini@acasa.ro, insotita de o scurta de descriere. Cele mai frumoase imagini vor fi publicate in fiecare luni, pe Acasa.ro.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Cauta-ti perechea