Fotografii de la cititori

#copii #bucurie #ziua copilului #1 iunie #fotografii de la cititori

Fotografia saptamanii. Unde esti tu, copilarie?

Acasa.ro isi propune ca, saptamanal, sa le ofere cititorilor un moment de relaxare, moment la care puteti contribui si voi! Tot ce trebuie sa faceti este sa trimiteti o fotografie care va duce cu gandul la relaxare, va face sa zambiti, va aminteste de un moment placut. Si ce alt moment ar putea fi mai potrivit decat amintirile dulci ale copilariei, mai ales ca se apropie Ziua Copilului?

Se spune ca in fiecare dintre noi exista un copil, si asta pe buna dreptate, tinand cont ca mereu vom ramane copii, indiferent de varsta, in ochilor parintilor. Multi dintre noi au descoperit secretul si isi mentin suflul copilariei pentru mult timp. Ei sunt cei care se pot bucura, la fel ca si Mara (5 ani) (foto) de un lucru insignifiant pentru majoritatea adultilor. In imaginea trimisa de cititoarea noastra Marina, se poate citi incantarea Marei atunci cand in manuta tine... o piatra.

Aceeasi bucurie se poate vedea si atunci cand isi intalneste prietenii si savureaza impreuna o acadea.  

 

La multi ani, dragi copii, indiferent de varsta!

Trimite si tu o fotografie draga tie pe imagini@acasa.ro, insotita de o scurta de descriere si poti castiga:

  • 1 premiu - 7 zile acces gratuit full la World Class Bucuresti (full time toate cursurile de aerobic si fitness, piscina si sauna).
  • 1 premiu constand in produse cosmetice.
  • 1 premiu constand in carti si CD-uri.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea