Fotografii de la cititori

#Cristian Munteanu #fotografii #fotografii de la cititori

Fotografia saptamanii. Batranii nostri

 Acasa.ro isi propune ca, saptamanal, sa le ofere cititorilor sai un moment de relaxare, moment la care puteti contribui si voi! Tot ce trebuie sa faceti este sa trimiteti o fotografie care va face sa zambiti, va aminteste de un moment placut care v-a ajutat sa va detasati de stresul cotidian. 

Fotograful Cristian Munteanu, primul roman care a aparut in National Geographic, a decis sa se alature initiavei noastre.
 

"Tin minte ca era foarte frig cand am facut acest cadru. 5 ianuarie 2011, si umblam pe strazi. Batranul statea la trecerea de pietoni a unei strazi destul de circulata spre norocul meu, pentru ca am avut timp sa ma pozitionez in unghiul pe care l-am considerat optim. Ajustand setarile aparatului, am asteptat sa se uite in obiectiv (personajul fiind atent la masini, deci cu profilul catre mine) pentru ca intuisem potentialul expresiei faciale si al posibilei povesti ce ar fi putut sa „imbrace” imaginea. Cand s-a intors pentru a traversa, am declansat. L-am asteptat pe trotuarul unde stateam, intrebandu-l ce e cu lemnele de foc. Era singur, bolnav, si mersese mult ca sa le gaseasca. Si spera sa se incalzeasca doua-trei zile cu ajutorul lor."

Mai multe fotografii gasesti pe site-ul fotografului.

Trimite si tu o fotografie draga tie pe imagini@acasa.ro, insotita de o scurta de descriere. Cele mai frumoase imagini vor fi publicate in fiecare saptamana, pe Acasa.ro.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea