Fotografii de la cititori

#8 martie #cadou 8 martie #fotografii de la cititori

Fotografia saptamanii: 8 Martie - Spune-i mamei "La multi ani!" de oriunde te-ai afla!

Acasa.ro isi propune ca, saptamanal, sa le ofere cititorilor un moment de relaxare, moment la care puteti contribui si voi! Tot ce trebuie sa faceti este sa trimiteti o fotografie care va duce cu gandul la relaxare, va face sa zambiti, va aminteste de un moment placut.

Indiferent de numarul femeilor care exista in viata noastra, mama este si va ramane intodeauna prima fiinta cu care intram in contact. Este cea care ne-a dat nastere si ne este alaturi toata viata neconditionat (ca sa rezumam tot ceea ce reprezinta mama in doua definitii scurte). Asa ca oriunde te-ai afla ureaza-i mamei "La multi ani!" de 8 Martie.

Cititoarea noastra Andra Matei ne-a trimis o fotografie care exprima foarte bine aceasta idee. Suntem convinsi ca va va face sa zambiti si, ceea ce este si mai important, micutul poate reprezenta cel mai frumos cadou al mamei sale, venirea sa pe lume fiind asteptata in aceste zile.

La multi ani tuturor femeilor!

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea