Evenimente

#ziua mamei

“Ziua Mamei” se sarbatoreste in familie! Activitati pentru parinti si copii

Distractie, voie buna si incantare, acestea sunt ingredientele garantate ale evenimentului Happy Family & Kids play, fun, learn, dedicat Zilei Mamei, care se sarbatoreste la Ambasad’Or Play sambata, 2 martie, intre orele 10:30 si 13:30.  

La Ambasad’Or Play, parintii si copiii sunt asteptati sa petreaca o dimineata de poveste! Spatiul de joaca este special amenajat pentru cei mici – tobogane, piscine cu bile, cuburi pentru constructie, jucarii colorate, Fussball, Nintendo wii, Air hockey, simulatoare de masini sunt doar cateva din atractiile care vor oferi copiilor divertisment si experiente de neuitat. Parintii vor fi invitati in cele mai confortabile zone de lounge, un cadru prietenos pentru o dimineata de relaxare, socializare si informatii utile.

Nu lipseste cafeaua buna din partea gazdei Ambasad’Or Play,  str. Aromei nr 96, sector 2, asortata cu delicioase madeleine si biscuiti cu ovaz oferite cu mare drag de partenerul principal al evenimentului - brutaria Pain Plaisir!

Apa minerala naturala plata oligominerala Aquatique, recomandata pentru intreaga familie sustine magia jocului.

Christian Tour, lider pe piata de turism va oferi participantilor amintiri si experiente de neuitat , calatorind impreuna in destinatii de vis!

Asevi – produse de curatenie ne vor improspata casa cu parfum imbietor si ii vor da stralucirea mult dorita.

Sloop va intampina participantii cu un boost de vitamine pentru o sanatate de fier.

Sano Vita va indulci dimineata cu un desert din fructe uscate, seminte si nuci.

Designerul Florin Burescu va povesti cum dorul de copilarie a fost sursa de insipiratie pentru lansarea colectiei Anais Sabbagh.

IT Kids, agentia de modelling si arta pentru copii, va oferi un spectacol de moda oferit de micutii talentati, purtand tinute cool, de primavara.

La Ambasad’Or Play, in spatiul spatiul dedicat workshop-ului de arta pentru copii, micutii vor decora "martisoare dulci" - biscuiti in forma de floare de la Pain Plaisir si le vor oferi in dar mamicilor.

Organizatorii promit si informatii utile.

Pentru ca ne place sa daruim, sa impartim bucurie, pentru ca ne dorim sa fim cu totii #HAPPY, in cadrul evenimentului va vom incanta cu noutati:

  • „nou in business” – antreprenori la nivel de start-up pe care ii promovam si le oferim expunere: Ilona Andreoiu – fashion designer
  • „copii talentati” – tinere talente in muzica, arta, pictura vor fi invitati sa se prezinte, sa expuna – Andreea Androne, 9 ani, expozitie lucrari Fimo
  • „voluntari in joaca” –copii care ne ajuta in cadrul evenimentului si, alaturi de noi, isi folosesc in mod constructiv toata experienta – de exemplu, aranjeazamaterialele pentru proiectele de arta
  • „actiuni sociale” – printre invitati vor fi 5 copii de la Hospice Casa Sperantei care se vor bucura de o zi de poveste intr-un spatiu de joaca minunat.

Va asteptam cu nerabdare sa ne cunoastem si sa petrecem o dimineata de poveste!

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din evenimente

Cauta-ti perechea