Evenimente

#anivesare #zdob si zdub #concerte

Zdob si Zdub aniverseaza 20 de ani

Trupa Zdob si Zdub aniverseaza 20 de ani de activitate. Cu aceasta ocazie artistii doresc sa srbatoreasca alaturi de fanii lor. Prin urmare au programat doua concerte de amploare in Bucuresti si Chisinau.

In cadrul ambelor evenimente, formatia va interpreta hiturile ce au facut inconjurul lumii, dar si piese noi, ce vor putea fi ascultate in premiera. Una din acestea este “La o margine de munte”, primul single lansat din viitorul material discografic.

Alaturi de Zdob si Zdub, pe scena vor urca si artistii din Cuibul, Surorile Osoianu, Boonika de la Valeni, grupul Quorum.

Concertele vor avea loc in data de 19 septembrie in Chisinaru (Parcul Dendrariu) si pe 20 noiembrie in Bucuresti (Arenele Romane).

“Exista piese de un sezon, piese ce devin hit, piese dansante, banale, eterne, minunate si sincere... ‘La o margine de munte’ e o piesa... pana cand e doar o piesa. Am compus-o dupa vizionarea filmului lui Sergei Parajanov, ‘Umbrele stramosilor uitati’. E o melodie cu influente punk, cu un suflu de primavara carpatica, o piesa vesela ce inspira optimism. Am inregistrat-o din prima, au fost nevoie de doar doua zile de repetitii cu bassistul legendarei trupe metal Gamma Ray. Autorii textului suntem eu si Andrei Copot, un tandem devenit deja traditie”, a spus Roman Iagupov, solistul Zdob si Zdub.

Asculta aici noul single Zdob si Zdub – “La o margine de munte”

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din evenimente

Cauta-ti perechea