Evenimente

#activitati copii Craciun #ateliere copii Craciun #copii craciun

Weekend-uri magice pentru copii: fabrica de jucarii, Mos Craciun, magie, lectura de povesti

Incepe magia de sarbatori, iar rasfatatii acestei perioade sunt copiii! Pe langa atmosfera de acasa, copiii vor avea parte de zile si seri magice in decoruri de poveste, intâlniri memorabile si experiente inedite, pe masura nerabdarii cu care au asteptat Sarbatorile de iarna.

Pe 8 decembrie, incepând cu ora 17.00, Mos Craciun si ceata lui vesela – din care nu lipsesc Regina Iernii, renii si personaje de basm, vor declara deschis, printr-o parada, ”Orasul Craciunului” in Sun Plaza. Si cum nu se poate fara colinde in aceasta perioada, povestea muzicala ”Christmas Stars” va aduce negresit spiritul sarbatorilor in sufletele celor prezenti. Oricât de obosit va fi dupa lunga sa calatorie, Mosul nu va refuza sa faca poze cu micii lui prieteni si sa le rasplateasca asteptarea cu bomboane.

In weekend-urile 8-10 și 15-17 decembrie, copiii sunt invitati la atelierele art&craft ale Fabricii de jucarii, la sesiuni de pictura pe fata sau la Olimpiada vesela, unde spiridusii nerabdatori abia asteapta sa se joace cu prichindeii ”Statuile muzicale”, ”Saritura in sac”, ”Trasul frânghiei” sau ”Hula-hoop”. Organizatorii mai promit spectacole interactive cu gheata carbonica, teatru muzical cu marionete, magie, dar si un spectacol pentru toata familia, ”Spargatorul de nuci”.

Pe 16 si 17 decembrie, pasionatii de Lego sunt invitati sa-si demonstreze fantezia si indemânarea in constructii cu tematica sarbatorilor de iarna.

Sun Plaza mai are inca o veste buna pentru clientii sai: din 8 decembrie va fi activ ”Coltul de impachetat cadouri”, serviciu oferit gratuit si in acest an celor care isi vor umple aici desaga din care vor imparti daruri celor dragi.

In plus, pana pe 24 decembrie, Târgul de Craciun ii asteapta pe bucuresteni sa aleaga daruri de pus in cizmulite ori sub brad, bunatati de asezat pe masa ori decoratiuni pentru casa. Jucarii din lemn, jocuri, globuri din sticla si ornamente pictate manual, ceramica si portelan, aranjamente pentru masa festiva, bijuterii, cosmetice, accesorii vestimentare, cozonaci si prajituri de casa, halvita si placinte, dupa poftele, gusturile si buzunarele tuturor.

Mai multe detalii pe www.facebook.com/Sun.Plaza.Shopping.Center si pe www.sun-plaza.ro/event.

Sursa foto: pixabay.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din evenimente

Cauta-ti perechea