Evenimente

#Viva la Guitarra Loca #maxim belciug #concert Maxim Belciug

“Viva la Guitarra Loca”, un concert pe care trebuie sa-l vezi

Maxim Belciug va sustine marti un concert special intitulat “Viva la Guitarra Loca”. Impreuna cu percutionistul Gabriel Balasa, Belciug promite un program artistic unic, cu pasari in noapte, litere si scantei, infinituri, balete romantice, paduri in flacari, sperante de condamnat la moarte, maini zburand la stele si iarasi pasari, psihopompe.

“Preocuparea mea pentru un anumit soi de resurectie nu e noua - marturiseste Maxim Belciug vorbind despre demersul sau. Stiu, lucrul acesta s-a mai intamplat, in istoria artelor, in numeroase randuri si forme, dar va rog sa-mi ingaduiti inca un palimpsest. Ma uit in jur si vad ca muzica a ajuns marfa. Trebuie suprimata! Avem nevoie de o muzica noua. Nebuna si ingenua. Precum Joan Miró: vrei sa desenezi un ciocan si-ti iese o ciocanitoare. Asadar, Viva la guitarra loca!” declara Maxim Belciug.

Concertul de marti, 24 februarie 2015, reprezinta evenimentul de debut al unei noi serii de concerte “Viva la Guitarra Loca”, organizate de Intitutul Cervantes in parteneriat cu Biblioteca Centrala Universitara “Carol I” si Asociatia Culturala Kitarodia. Concertul incepe la ora 18.00 si are loc in Aula BCUB - Corp Fundatie, din Calea Victoriei 88, Bucuresti. Intrarea este libera.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din evenimente

Cauta-ti perechea