Evenimente

#concert Sense #sense #evenimente #unde iesim #concert

Uita de vremea mohorata de toamna si relaxeaza-te urmarind concertul Sense

 

 

Joi, 22 octombrie, are loc la Gatto Lounge concertul Sense. Concertul care incepe la ora 22:00 este live si este sustinut de Trio Sense. Mai mult decat atat, intrarea este libera.

Cele trei artiste frumoase si talentate isi propun sa iti ofere un show de neuitat, care combina eleganta muzicii clasice cu energia electrica a hiturilor moderne.

Fetele din Trio Sense sunt absolvente ale Universitatii Nationale de Muzica din Bucuresti si stapanesc instrumentele electrice cu aceeasi usurinta si placere ca pe cele clasice. "Ne-am intalnit in urma cu trei ani, in cadrul unui alt proiect muzical, si am pus bazele conceptului Trio Sense / Trupa Electric Sense. Multa ambitie, munca si pasiunea pentru muzica ne-au unit in aceasta formula si ne definesc ca artisti", povestesc ele.

Repertoriul pregatit de SENSE pentru seara de joi va fi variat, rafinat si "asortat" atat cu vibe-ul modern, cat si cu eleganta implicita a localului Gatto Lounge.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din evenimente

Cauta-ti perechea