Evenimente

#gura taci #turneu Stefan Banica #single Stefan Banica #concert stefan banica #single #lansare #Stefan Banica Jr.

Turneu Stefan Banica pentru lansarea noului single. Vezi in premiera videoclipul piesei "Gura, taci!"

Dupa o ampla campanie pornita pe Youtube si pe pagina de Facebook, in care a colaborat cu Mihaela Radulescu si Delia dar si cu prieteni si colegi, din mai multe domenii de activitate, Stefan Banica lanseaza oficial noul single intitulat "Gura, taci!". Mai mult decat atat, pentru lansarea noului single artistul le-a pregatit fanilor o surpriza de proportii: un tuneru ce va cuprinde opt orase din tara.

 

“Totul a pornit de la o gluma pe care o faceam cu un amic de-al meu si ziceam: daca m-as porni eu sa spun ce stiu …, dar mai bine: gura, taci! De la o joaca a devenit un cantec in toata regula. Tu ii vorbesti inimii, ii spui ce simti, dar mintea iti ordona “gura, taci!”, lucru care ni se intampla tuturor in viata de zi cu zi. “Gura, taci!” poate avea foarte multe sensuri, mai ales in contextul actual politic, social, monden etc. Piesa e vesela, plina de ritm si energie. Iar videoclipul a fost una dintre cele mai relaxante filmari din ultimii ani, ne-am distrat toti. Multumesc tuturor colegilor si prietenilor mei din teatru, film, muzica, sport, televiziune, care au participat la campania online #GuraTaci. Sper sa va placa noul meu cantec! Daca nu, “gura, taci!”, a declarat Stefan Banica.

Pentru lansarea noului single Stefan Banica a pregatit si un turneu ce va cuprinde 8 orase: Galati (29 octombrie, Casa de Cultura a Sindicatelor), Constanta (30 octombrie, Casa de Cultura a Sindicatelor), Timisoara (11 noiembrie, Filarmonica “Banatul”), Craiova (12 noiembrie, Sala Sporturilor), Brasov (17 noiembrie, Sala Patria), Bacau (18 noiembrie, Teatrul de Vara “Radu Beligan”), Iasi (19 noiembrie, Sala Sporturilor) si Suceava (20 noiembrie, Casa de Cultura a Sindicatelor).

Biletele au fost deja puse in vanzare la casele de bilete ale salilor de spectacol si online pe: vandbilete.ro, bilete.ro, myticket.ro, eventim.ro.

Urmareste aici videoclipul “Gura, taci!” - Stefan Banica

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din evenimente

Cauta-ti perechea