Evenimente

#oferte anul nou #oferte revelion #restaurant bucuresti #revelion bucuresti

Top locuri din Bucuresti unde merita sa petreci Revelionul

Nu vrei sau nu poti pleca din Bucuresti de sarbatori, dar vrei sa petreci de Revelion in stil mare? Nu este totl pierdut! Capitala are o multime de oferte din care poti alege. Distractia este garantata, asigura organizatorii celor mai frumoase petreceri din Bucuresti.

Revelion la Palat 

Si anul acesta, la Palatul Parlamentului va rasuna muzica in noaptea dintre ani. Anul acesta, tematica este una nobila. Invitatii vor fi regi, regine, printi, printese - macar pentru o noapte. Meniul porneste de la 125 de euro si ajunge la 300 de euro de persoana la categoria VIP. In aceasta suma este inclusa masa (inclusiv bauturile), programul artistic: concert Loredana, Popa's Band, dar si cursurile intensive de dans de epoca. 

Revelion in decor romantic 

Daca vrei sa petreci noaptea dintre ani intr-o locatie deosebita, cum ar fi o casa interbelica, cu muzica live, meniu gourmet organizat intr-un generos bufet suedez (rata cu sos de coacaze va fi cu siguranta piesa de rezistenta din meniu)  si open bar, atunci nu vei regreta daca vei petrece Revelionul la Luna Cafe&Bistro. Spatiul intim iti da impresia patrunderii intr-un loc de poveste, unde toata lumea iti este prietena, sa nu mai spunem de semineul urias care iti fura privirea de la intrare si te face sa te simti acasa. 

Revelion traditional... nemtesc

Pentru cei care gusta un altfel de distractie si nu concep un Revelion fara o multime de preparate din carne, Beraria Siegfried este unul dintre locurile ideale. Aici ai parte de bufet suedez, open bar si muzica live, intr-o atmosfera de petrecere bavareza. 

Alte locuri unde se organizeaza petreceri ce promit a fi pe cinste sunt Beraria H - unde vor concerta Horia Brenciu si Julie Mayaya - sau Hard Rock Cafe, unde va concerta Hara. 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din evenimente

Cauta-ti perechea