Evenimente

#tabara pictura Predelut # Hobby Art #tabara de pictura

Tabara de pictura Hobby Art editia de iarna 2017

Arbex Art Decor te invita sa-ti incepi noul an intr-o atmosfera creativa, alaturi de persoane pasionate ca si tine de pictura. 

Tabara de pictura Hobby Art care se va desfasura la Predelut in apropiere de Bran in perioada 22- 29 ianuarie 2017  este dedicata persoanelor adulte care stiu sa picteze si isi doresc sa evolueze sub indrumarea unui profesionist - in persoana artistului plastic bihorean Tudor Francu instructorul de pictura al Taberei de pictura Hobby Art din 2009.

 Editia din ianuarie a taberei de pictura Hobby Art propune o tema mai apropiata de „realism” si de realitate, accentul fiind pus pe desen, pe studiul formelor si pe metoda de lucru flamanda (tehnica flamanda in ulei). Stapanirea desenului ( adica controlul aspra formei) si tehnica de lucru flamanda sunt doua aspecte interconectate, primul fiind, de fapt, baza, fundamentul pe care s-a dezvoltat atat pictura Marilor Maestri din trecut, cat si modalitatile de expresie realist-contemporane.

Programul va fi presarat ca de fiecare data, in timpul liber cu activitati recreative, distractive, de grup. Nu va lipsi seara tematica, asa cum ne-am obisnuit de cateva editii incoace, precum si experienta surpriza pe care imi place s-o ofer celor care ne sunt alaturi la inceput de an.

Avantajele si oportunitati le pe care le ai participand la Tabara de pictura Hobby Art:

  • Cele mai reusite lucrari vor fi expuse pe blogul dedicat taberei
  • Participantii la taberele noastre au ocazia sa participe la expozitiile de pictura de grup pe care le organizam in fiecare an.
  • Toti participantii la taberele noastre beneficiaza de o ”reducere de artist”, la serviciul de inramari tablouri pe care-l prestam in atelierul Arbex Art Decor
  • Fiecare participant va primi la finalul taberei o diploma de participare 

Pentru detalii si inscrieri intrati aici.

Sursa foto: Pixabay.com 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din evenimente

Cauta-ti perechea