Evenimente

#Runfest #sportivi #alergare #cursa

Sute de sportivi se vor intrece in 6 curse de alergare

Iubitorii de miscare care vor sa se bucure de o super cursa de alergare in natura la crosul RUNFEST, mai au o sansa sa se inscrie in competitie. Joi, 16 aprilie, este ultima zi de inscriere in concurs, asa ca tot ceea ce trebuie sa faca este sa se inregistreze online pe www.runfest.ro si sa efectueze plata taxei de concurs pana la finalul zilei. A treia editie a crosului RUNFEST va avea loc pe 19 aprilie in padurea Cernica, de langa Bucuresti.

Oferta este mult mai bogata in acest an pentru pasionatii de alergare in natura, acestia avnd parte de mai mult sport, trasee inedite si mai multe beneficii si servicii la editia de primavara a RUNFEST.

Startul se da chiar langa Parcul Phoenix Aventura, de pe malul lacului Cernica, o locatie pitoreasca si care ofera o multime de facilitati pentru toti participantii, fie concurenti sau sustinatori. Adultii care vor lua parte la RUNFEST vor descoperi curse atractive si variante de cros, in functie de rezistenta. Astfel, acestia pot alege unul dintre cele trei trasee de la categoria Individual Open: de 6 km, 10 km si de 20 km. Participantii la cursa de la Individual Open 20 km vor trebui sa alerge 2 ture pe traseul de 10 km. Cei care vor sa alerge in echipa pot alege categoria Stafeta, in cadrul careia fiecare dintre cei 2 participanti vor parcurge o tura a traseului de 6 km.

Pentru copii, noutatea acestui an este scaderea pragului de varsta, de la 8 la 6 ani impliniti. Prin urmare toti cei cu varstele cuprinse intre 6 si 13 ani vor putea sa se bucure de miscare la RUNFEST pe un traseu special, cu lungimea de 2 kilometri, realizat in imediata vecinatate a punctului de start. Juniorii, cu varste intre 14 si 17 ani vor alerga 2 ture ale traseului special de copii, iar astfel vor incheia cursa de 4 kilometri destinata acestei categorii. O alta veste este ca cei mici au o taxa unica de participare de 25 de lei. La urmatorul link gasiti informatii despre taxa de participare si pachetul de concurs pe care il veti primi: click aici

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din evenimente

Cauta-ti perechea